Music favorites #2

 

music favorites

Een tijdje geleden heb ik een artikel geplaatst met een playlist van mijn favoriete muziek van dat moment. Het leek me eigenlijk wel leuk om dat vaker te gaan doen. Ik luister vooral veel naar popmuziek en dan nog wat vrolijke nummers van andere zangeressen. Dus heb ik vandaag weer een paar van mijn favoriete liedjes, die ik momenteel het leukst vind.

Toen ik laast naar disney channel keek kwam dit leuke liedje van Zendaya langs ik vind dit liedje gewoon super. Ze heeft nog maar één album uitgebracht. En ik ben inmiddels stiekem al een beetje fan van haar geworden. 😉

 

Ik heb al echt een jaar een liedje van little mix in mijn playlist staan, maar toen ik laatst naar wat nieuwe nummers van ze keek vond ik onder andere ‘Towers’ en vind dat ze gewoon heel mooi kunnen zingen en leuke liedjes kunnen schrijven.

 

Ik luisterde eerder al naar hurricane van bridgit mendler, maar toen ze met ‘ready or not’ kwam dacht ik echt zo van ‘Echt een verschrikkelijk nummer dat dit is.’ En toen ik laatst weer hiernaar luisterde vond ik het echt een leuk liedje. Er komt wel een beetje rap in voor, maar het komt hier heel anders over dan in andere rap nummers vind ik.

 

Dit liedje is er nog niet zo heel lang en is trouwens een nummer van Shakira en Rihanna. Ik vind het echt een heel mooi nummer, maar ja die videoclip is gewoon wel een beetje vaag. Hoewel ik daar toch niet op let 😉

 

Ik houd echt van de liedjes van Taylor Swift, ze moet maar snel weer een nieuw album gaan uitbrengen. Eén van de liedjes van haar laatste album: Red, is ’22’. Ik vind het zo’n leuk liedje, omdat het lekker vrolijk is en het is gewoon typisch Taylor Swift.

 

Eén van mijn vriendinnen is best wel fan van Selena Gomez en zo kwam ik ook weer achter leuke nummers. En door steeds meer naar Selena te luisteren kwam ik uit bij dit nummer. Superleuk en verslafend!

 

Oh, je wil echt niet weten hoe lang ik dit nummer al heb en ik word dit nummer ook gewoon nooit zat. Dus misschien moet je ‘m maar gewoon luisteren.

 

En dan nog één liedje van little mix voor het einde van deze post. Eerder in deze post heb ik al gezegd wat ik van ze vond. En deze moest er gewoon nog even bij. Hele leuke videoclip trouwens!

 

En dat was het alweer, kenden jullie deze nummers al?

33

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Svenja 1.04.2014

    Fijne nummer!;)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *