Mijn obsessies

o

Hoi lieve lezers,

Ik ga jullie vandaag wat dingen laten zien waar ik een beetje geobsedeerd door ben. Oké, het is niet dat ik het niet overleef zonder deze dingen maar toch zijn het een beetje mijn obsessies. Ik had het al een tijdje in mijn hoofd zitten en het leek me wel leuk om het allemaal even op een rijtje te zetten. Dus lees snel verder om te lezen over mijn obsessies.


   large (1)  large (3)   large

Unicorns. Mijn eerste obsessie is die voor unicorns oftewel eenhoorns. Het klinkt raar, want het zijn maar fantasiedieren maar toch ben echt in love met alles wat ermee te maken heeft. Ik zou supergraag ooit nog een unicorn onesie willen, zoals op de foto hierboven.

 

large (5)  large (4)  large (8)

Panda’s. Dit zijn toch echt wel de schattigste dieren die ik ken. Ik vind hoe ze eruit zien zo grappig vanwege die zwarte vlekken rondom de ogen. En verder is het toch net een groot, zacht en pluizig kussen. Ik vind ze gewoon cute! Trouwens die pandalamp op één van de foto’s heb ik ook gelijk op mijn wishlist gezet.

 

(1) Timeline Photos | via Facebook  sweet adventures polka dot backpack 2014 fashion polka dot backpack for studentspolka dot backpack f-t14545Chanel backpack✨

Rugzakken. Ik heb er nooit van gehouden, maar sinds een maand ongeveer vind ik ze zo leuk. Het leukste vind ik dat ze er zoveel rugzakken zijn met allerlei leuke, verschillende printjes. Ik wil er misschien eentje als schooltas nemen, maar dat weet ik nog niet zeker. Binnenkort ga ik naar de Primark en de Forever 21 en daar wil ik denk ik wel een rugzak met een leuk printen. Daar zijn ze toch lekker budget Knipogende emoticon

 

736155615_1376189483   Bucket list, write a book.

Writing. Het is mijn grote hobby. Ik schrijven liever dan dat ik teken en het is de reden dat ik ben begonnen met bloggen. Je kan gewoon alles wat je voelt en denkt kwijt in schrijven. Het kunnen verhalen, een dagboek, gedichtjes, blogposts of zelfs quotes zijn. Een eigen boek schrijven is dan ook één van mijn grote dromen.

 

       

Violetta/Martina Stoessel. Violetta is een serie op disney channel. De meeste mensen vinden violetta een dramatische serie, maar dat vind ik er juist zo leuk aan. Ik volg de serie al vanaf het begin en hoop dat het nogal heel lang op tv blijft. De liedjes die er in voorkomen vind ik ook zo leuk, ze zitten echt dagenlang in mijn hoofd. Ik vind niet alleen de serie zelf leuk, maar ik ben ook dol op Martina Stoessel, zij speelt de hoofdrol in violetta. Ik vind haar stijl zó gaaf! Haar haar vind ik trouwens ook mooi en ze kan ook nog zo mooi zingen.

SAM_0297  SAM_0293

Mijn laptop. Iedere dag zit ik erop en ik kan er gewoon zoveel mee. Ik kan urenlang rond scrollen op weheartit of lekker andere blogs lezen. Ik kijk er progamma’s en films op terug. Eigenlijk zit ik iedere dag wel een paar uur op mijn laptop. Sommige mensen krijgen er koppijn van, maar ik niet en I love it!

 

♕Ann Chanel♕  We cannot really love  osnapitznikki @ instagram

Shoppen. Een shopaholic is hoe je me in één woord zou kunnen omschrijven. Ik kan geen winkel uit lopen zonder ook maar iets gekocht te hebben. Als je mijn blog al een tijdje volgt zul je dat misschien ook wel gemerkt hebben aan mijn shoplogs. Eén van mijn favoriete quotes is dan ook: I am not a shopaholic, I helping the economy.

En dat was het alweer. Ik heb wel een tijdje getwijfeld of ik dit artikel online zou zetten, maar uiteindelijk was het veel leuker dan ik dacht. Wat vonden jullie ervan? Laat het me weten in de reacties.

liefs, margriet

 

 

 

 

8 Comments

 1. lifelivestyle 14.05.2014

  leuk!

  Beantwoorden
 2. BeautyNailsJana 14.05.2014

  Ja! Unicorns 😀 Ik vind ze ook echt supercute. Ik kan ook absoluut niet zonder mijn laptop 🙂

  Beantwoorden
 3. fashionadvies 15.05.2014

  Wat leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 4. Jewel-Nails.nl 15.05.2014

  Shoppen! Heel herkenbaar 😉

  Beantwoorden
 5. inspiredbylifee 21.05.2014

  Leuk om te zien!

  Beantwoorden
 6. josje 23.05.2014

  Heel erg leuk! Die rugzakken op het eerste plaatje ben ik aan het zoeken als schooltas er zijn er heel veel maar degene die ik leuk vind zijn allemaal buitenlandse site. En zouden ze bij de Primark stevig genoeg zijn als schooltas? Weet jij misschien een site waar je hele leuke hebt en stevige? Alvast bedankt! 🙂

  Beantwoorden
  • xafashionkiss 23.05.2014

   Ik moet nog een beetje gaan zoeken naar wat leuke sites, maar ik zag er laast wel wat leuke bij de claire’s hangen. 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *