Mijn bucketlist

Iedereen heeft wel een bucketlist. Dit is je lijstje met dingen die je nog wil doen in je leven. Ik vind het erg leuk om steeds weer nieuwe dingen toe te voegen aan mijn bucketlist. Ik heb er alleen nog niet zo heel veel van gedaan, maar dat komt nog wel. Vandaag laat ik jullie mijn bucketlist van nu zien.

De beste manier om nieuwe gerechten te proberen is door ze gewoon te maken, als je ze nog niet kent. Als ik ooit een kookboek heb gekocht, dan ga ik dit zeker weten doen.

Een inloopkast is denk ik wel een grote droom van veel meiden. Het is zo mooi overzichtelijk. Alsof je door een klein boetiekje loopt met allemaal kleren, die jouw eigendom zijn. Fantastisch toch?

Sinds een paar maanden wil ik echt heel erg graag naar Londen. Ik denk dat het vooral komt door de combinatie van oud en modern. En het lijkt me gewoon een super mooie stad. Ook is het nog lekker dichtbij.

Afgelopen zomer heb ik een ‘wreck this journal’ gekocht. Ik heb er nog niet veel mee gedaan en ik wel hem het liefst in 2015 helemaal afmaken.

Hier ben ik al mee begonnen. Het lijkt me erg leuk om aan het eind van 2015 mijn ‘memory jar’ te open vol met leuke herinneringen van 2015.

Ik ben een grote fan van Ariana Grande en het lijkt me zo gaaf om keer naar één van haar concerten te gaan om haar een keer in het echt te kunnen zien.

Vroeger vond ik lezen altijd geweldig en ik werd dan ook wel eens ‘boekenwurm’ als bijnaam. Dat veranderde afgelopen zomer. Ik vond het gewoon veel minder leuk dan daarvoor. Ik wil wel weer wat meer gaan lezen. Niet meer zoveel als vroeger, maar toch iets meer dan nu.

Het lijkt me heerlijk om een klein, knus appartement voor mezelf te hebben. Het fijnste vind ik, dat je dan lekker met niemand rekening hoeft te houden.

Essie heeft altijd nagellak in de mooiste kleuren, dus ik zou er graag wel een paar van willen hebben.

Het lijkt me best wel grappig om een bekend iemand ineens op straat voorbij te zien lopen. Dat zou ik wel een keer willen maken.

Het lijkt me echt geweldig om een regenboogtaart te maken. Ik weet niet of het erg lekker smaakt, maar het ziet er in ieder geval goed uit.

Ik wil zó ontzettend graag een keer naar een drive-in movie. Ik vraag me eigenlijk of ze die wel in Nederland hebben. Anders dan doe ik het wel in het buitenland.

Mijn rijbewijs halen spreekt natuurlijk voor zich. Zo’n beetje iedereen wil zijn rijbewijs wel halen. Ik wil dan wel gelijk mijn autorijbewijs halen en niet eerst eentje voor een scooter.

Ik mag al best blij zijn met de camera die ik heb, maar ik ben pas echt gelukkig als ik eindelijk een spiegelreflexcamera in bezit hebben. Die koop/krijg  ik waarschijnlijk voor mijn 16de verjaardag. Nog eventjes geduld hebben dus.

Het lijkt me zowel eng als leuk om een keer een ritje in een luchtballon te maken. Het lijkt me zo mooi om alles eens vanuit de lucht te zien.

Lekker naar een spa gaan om te ontspannen. Dat ga ik zeker meer dan één keer doen.

Wat moet het toch heerlijk voelen om geslaagd te zijn. Ik zit in de 3de, dus ik zal nog even moeten wachten.

Wat lijkt het me heerlijk om een keer een disney marathon te houden en de hele dag de leukste disney films te kijken. Van de oudste klassiekers tot Frozen. I love Disney!

Een grote chaos, maar o zo geweldig met al die felle kleuren. Dit staat ver bovenaan op mijn bucketlist.

Ik ben echt heel erg benieuwd hoe macarons smaken. Ik vind ze er echt super schattig uitzien en ik ga ze snel mogelijk een keer proeven.

Zoals je in mijn vorige artikel al las, wil ik heel graag van mijn hoogtevrees af. Het kan soms echt verschrikkelijk zijn.

Dit is dus iets waar ik op het moment mee bezig ben. Ik vind het schrijven van artikelen heel leuk en jullie reacties zijn ook altijd zo lief. Ik vind alles wat bij een blog komt kijken erg interessant (schrijven, lay-out, foto’s maken etc.) en ik kan me een leven zonder mijn blog echt niet voorstellen.

Het lijkt me zo mooi om een keer naar Disneyland te gaan. Die sfeer daar lijkt me zo magisch.

Ik wil in maart gaan beginnen met workouts en ook wil ik gaan beginnen met hardlopen. Ik wil wat gezonder gaan leven en dus ook iets meer gaan sporten.

En ten slotte lijkt het me ook nog erg leuk om een jonge als beste vriend te hebben. Dat is eens een keer wat anders, aangezien ik alleen maar vriendinnen heb.

Zo. Dat was mijn nogal lange bucketlist. Hopelijk hebben jullie er nog wat leuks tussen gezien. Geniet van het leven!

liefs-margriet.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *