Mijn 2014 & wat je kunt verwachten in 2015

WIN_20141216_095055

Vandaag is het alweer de laatste dag van december. En ik moet eerlijk zeggen: ik heb nog nooit een jaar meegemaakt dat zo snel voorbij ging. Ik heb leuke dingen meegemaakt. En ik heb een paar van die dingen even op een rijtje gezet. Het is een soort verslag van 2014 geworden. Ook wil ik jullie nog even kort vertellen wat jullie kunnen verwachten van mijn blog in 2015.

Regelmatiger bloggen (begin februari)

Begin februari begon ik wat regelmatiger te bloggen. Eerst zette ik maar één of twee keer in de maand een artikel online, maar vanaf toen ging ik minstens een artikel per week online zetten. Vaak waren het er zelfs nog meer.

Een nieuwe tv ( 1 maart)

1 maart kregen we een nieuwe tv. Het is een Samsung smart tv en dat is nogal een moderne tv. (vooral vergeleken met de oude koelkast tv, die we eerst hadden.) Je kan er films op kopen, apps op downloaden, muziek op luisteren door te verbinden met je samsung smartphone of tablet, foto’s en video’s naar sturen. Je kan zelfs op youtube en op internet! 😀 Ik was er dus heel erg blij mee.

20140406_170438

Nieuw camera (begin april)

Eind maart wilde ik buiten outfitfoto’s gaan maken en zette ik mijn oude camera op een kliko en toen viel mijn camera, en de lens was stuk. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe camera. Uiteindelijk werd het de Samsung wb200f. Het is een hele fijne camera met touch screen en heel veel opties. Soms heb je wel eens geluk bij ongeluk.

Ariana Grande fan (halverwege april)

Halverwege april ben ik fan geworden van Ariana Grande geworden. Ik ging steeds meer naar haar liedjes luisteren. Ik vond haar steeds leuker worden en helemaal toen haar nieuwe album 22 augustus uitkwam. Ik ben niet alleen weg van haar liedjes, ook vind ik haar stijl echt superleuk. Dat iedere nare opmerkingen over haar maakt boeit mij helemaal niks, want ik vind haar geweldig! 🙂

SAM_0423

Naar Amsterdam (31 mei)

Op 31 mei ben ik met ik met mijn ouders en mijn twee zusjes naar Amsterdam geweest, vanwege mijn vader zijn 40ste verjaardag. Het was de eerste keer dat ik in Amsterdam was en ik vond het echt superleuk. Ik wil echt vaker naar Amsterdam. We zijn langs het scheepsvaartmuseum geweest en we hebben met een rondvaartboot in de grachten gevaren. We hebben dus vooral de toerist lopen uithangen en we hadden jammer genoeg geen tijd om te gaan shoppen. Wel heb ik de forever 21 gezien, die daar net nieuw was en zijn we wat verkoelends wezen halen bij de Mac Donalds. Lees hier het artikel over mijn dagje in Amsterdam.

Begonnen met series kijken

Begin juni begon ik met series kijken. De eerste die ik begon te kijken was pretty little liars. Toen ik daar mee klaar was stopte ik even en toen begon ik in de zomervakantie aan Switched at birth. In november begon ik aan The Fosters en ik ben nu bezig met het terugkijken van afleveringen van Once upon a time. Lees hier over mijn favoriete series.

SAM_0818

Vakantie naar Zuid-Frankrijk (eind juli t/m begin augustus)

Eind juli tot en met begin augustus ben ik op vakantie geweest naar zuid-Frankrijk met de auto. Het was heel gezellig onderweg en het was daar echt geweldig! Ik ben naar de Côte d’Azur geweest, een provincie in het zuiden van Frankrijk. We hadden een sta caravan met airco. Verder hadden we ook een veranda, maar we konden niet echt buiten zitten, omdat je dan meteen werd lek geprikt door muggen. Verder zijn we vaak naar het strand en langs een paar marktjes geweest. En we zijn ook  nog de bergen in geweest. Ik ben al 2 keer daar de bergen in geweest en nooit heb ik ergens last van gehad, maar ik heb sinds een paar jaar nogal hoogtevrees en dat kon deze keer in de bergen nogal merken. Bij een erg smal stukje vond ik het vooral doodeng. Voor de rest was het allemaal wel erg mooi. Klik hier voor mijn vakantievlog.

Twee feestjes

Dit jaar heb ik in plaats van één feestje vanwege mijn verjaardag voor mijn vriendinnen, twee feestjes gehouden. Ik heb het feestje voor mijn 13de verjaardag gehouden in Juli. Toen gingen we naar het strand om daar een beetje te chillen en daarna een stukje met de rubberboot van mijn vader varen, en vervolgens gingen we dan bij een patatzaak iets eten. In september hield ik het feestje voor mijn 14de verjaardag. Ik heb toen een high-tea gehouden, we gingen daarna buiten wat chillen en ‘s avonds gingen we dan de film Monte Carlo kijken. (Eén van mijn favorieten)

En dat waren mijn 8 favoriete dingen die ik heb meegemaakt van 2014. De laatste heb ik veel lifestyle artikelen online gezet en een beetje beauty, maar in 2015 kun je er ook veel fashion bij gaan verwachten. Ik vind fashion de laatste tijd namelijk steeds leuker worden. Je kunt dus lifestyle en beauty artikelen, ook lekker veel outfits en andere fashion artikelen verwachten. Een gelukkig nieuwjaar alvast en laat 2015 een mooi jaar worden!

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *