Let’s Talk #1

win_20141231_130617

Zo nu en dan zal er een artikel online komen, waarin ik jullie even kort vertel hoe het met mijn leven is. Dat gaat dan over dingen zoals school, mijn blog, mezelf en nog wel meer. Deze artikelen zullen ´let’s talk` gaan heten. Maar genoeg daarover. Laat ik maar snel beginnen met de eerste let’s talk.

School

Deze week en volgende week heb ik het best wel druk met school. Maandag moest ik een presentatie houden voor geschiedenis en ik moet voor het einde van de week nog twee werkstukken en een boekverslag inleveren. En dan heb ik volgende week de hele week een toetsweek. Er zit op zich niet heel veel moeilijks tussen, behalve scheikunde dan. Dat vak vind ik echt verschrikkelijk. Ik ben blij dat ik het volgend jaar niet meer heb. Verder heb ik het ook erg moeilijk met welk vakkenpakket ik volgend jaar zal kiezen. Economie&Maatschappij of Cultuur&Maatschappij, Aardrijkskunde of M&O, of toch nog iets anders. Ik weet het gewoon niet meer. Ik weet al wel dat ik een Maatschappij profiel wil en dat ik later heel graag de studie ´Journalistiek` wil gaan doen.

Mijn blog

Het gaat best goed met mijn blog op het moment. Sinds 2015 is het aantal bezoekers van mijn blog aardig gestegen. En het aantal volgers staat nu op 55. Ik ben jullie daar echt heel erg dankbaar voor. Ik blijf erop hopen dat het aantal volgers blijft groeien. Hoe meer volgers, hoe motiverender het voor mij is om artikelen te schrijven voor mijn blog.

Gezonder gaan leven

Ik wil heel graag gezonder gaan leven. Ik wil meer gaan sporten en hierbij wil ik dan een 7 minute workout gaan gebruiken. Ook wil ik gezonder gaan eten. Ik eet en drink best vaak ongezond. Ik drink veel cola en ik eet veel snoep en chips. Ik wil meer smoothies gaan drinken en ik wil gezonder gaan eten door bijvoorbeeld vaker dingen, zoals rozijnen en fruit te eten.

Winactie?

Er kan een winactie aan gaan komen, maar eigenlijk wil ik dat pas bij de 100 volgers doen, maar als dat echt te lang duurt, dan doe ik hem wel eerder. Jullie zien het wel.

En dat is mijn leven op het moment en over 1,5 week heb ik trouwens eindelijk voorjaarsvakantie, en ik heb er superveel zin in!

liefs-margriet

0 Comments

  1. Sophie 13.02.2015

    Wat fijn als je merkt dat je blog groeit hé! Ik heb gelukkig nu al vakantie 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *