Fall bucketlist

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is alweer november en het is dus ook al weer een poosje herfst. Ik ben dol op de herfst, zoals ik al wel eerder verteld heb. En het leek me wel leuk om een fall bucketlist te maken. Dat is een lijstje met dingen die ik allemaal wil gaan doen in de herfst.

Collect leaves

Iets wat ik heel mooi vind aan de herfst zijn al die verschillende blaadjes. Ze zijn er in vele verschillende kleuren en vormen. Het lijkt me wel leuk om allerlei (verschillende) blaadjes te verzamelen en daar dan foto’s van te maken en die een plekje op mijn kamer te geven.

Make outfit photos in the woods

Sinds ik geen outfitfoto’s meer op de achterstraat en in steegjes maak en het herfst is, moet ik eigenlijk wel een keer van mezelf in het bos outfitfoto’s maken, want ja, dat is gewoon een typisch ‘herfst’ ding.

Try a Pumpkin Spice Latte from Starbucks for the first time

Ik heb al maanden op mijn bucketlist staan om naar de starbucks te gaan. En het is er nog steeds niet van gekomen. En als ik nou in de herfst nog bij de starbucks kom, dan ga ik zeker weten de Pumpkin Spice Latte kopen, want dat is gewoon ‘het’ (starbucks)drankje van de herfst.

Have scented candles on my room

Geurkaarsen zijn echt geweldig. Het ziet er altijd supergezellig uit en het ruikt nog lekker ook.

Make a Christmas playlist

Ik ben dol op kerstmuziek. Ik luister er ieder jaar altijd vroeg al naar. En ik ben van plan deze week al een playlist te maken.

Buy new boots

Ik heb al een paar zwarte laarsjes, maar ik heb alweer andere zwarte laarsjes op het oog. Ik wil heel graag zwarte chelsea laarsjes met hak. En ik daar wil ik in de herfst een beetje naar op zoek gaan, want ik weet wel ongeveer wat ik wil hebben, maar niet precies.

Make a fall/winter collage

Ik heb laatst een grote witte lijst gekocht bij de Action. Het leek me namelijk wel leuk om een winter/herfst collage te maken met allemaal afbeeldingen van Tumblr en We Heart it om zo mijn muren wat minder kaal te maken.

Read a book

Een heel boek uitlezen is iets wat ik echt al heel lang niet meer heb gedaan. Ik heb wel stukjes van boeken gelezen, maar niet helemaal dus. En dat is iets wat ik dit seizoen echt wel wil gaan doen.

Learn 3 new fall recipes

Het zijn ontzettend veel lekkere typische herfst recepten en ik wil er daarvan 3 uitproberen. Nieuwe recepten uitproberen is altijd leuk! Ik moet alleen nog even kijken wanneer ik het ga doen, want recepten maken neemt nou eenmaal veel tijd in beslag.

Drink hot chocolate

En dan natuurlijk hoort er bij de herfst ook warme chocolademelk drinken. Dat hoort gewoon bij het herfstseizoen. Ik vind opgewarmde chocomel trouwens lekkerder dan zelfgemaakte opgewarmde chocolademelk.

En dat zijn mijn plannen voor de komende herfst. Ik hoop dat er nog wat van gaan komen. Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen 😉

Liefs, Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *