Een paar redenen waarom de herfst zo leuk is

Hoi allemaal!

Het is alweer een poosje herfst en dat is nou niet echt bepaald mijn favoriete seizoen met het koude weer en de regen. Maar er zijn natuurlijk ook  positieve dingen aan de herfst. En dus leek me wel leuk om de dingen die ik leuk vind aan de herfst op een rijtje te zetten.

Sweaters

Ik vind het altijd heerlijk om mijn sweaters weer uit de kast te halen. Vooral omdat ze zo lekker warm zitten.

Warme chocolademelk

Met koud weer denk ik meestal aan een koel drankje, maar zodra de herfst begint en het koud begint te worden denk ik meteen aan een warme beker chocolademelk. En dan het liefst met slagroom erbovenop.

Fleecedekens en films kijken

Dat vind ik nou het leuke als het buiten koud is, dan ga ik lekker op de bank zitten met mijn fleecedeken over me heen en dan leuke films kijken. Dat is nou echt mijn ideale vakantiedag 😉

De vrolijke en warme kleuren

In de zomer kom je altijd veel felle kleuren tegen, maar die kleuren staan mij meestal wat minder leuk. Maar in de herfst kom je donkerdere kleuren als zwart, grijs, donkerrood, legergroen etc. tegen. Dat staat mij dan weer gewoon leuker.

Kaarsen

Sinds dit jaar heb ik een soort liefde voor kaarsen gekregen. En dan het liefst nog geurkaarsen, want die ruiken zo lekker.

Sjaals en Mutsen

Niet dat ik er veel van heb, maar ze zitten lekker warm en er zijn zoveel leuke en verschillende soorten dat het deze winter, denk ik, vaak een onderdeel van mijn outfit word!

Een warm bad of douche nemen

Ik droom er echt al jaren van om een bad te hebben, maar die hebben we helaas nog niet. We krijgen er over een poosje wel één en daar ben ik echt super blij mee. Want wat is er nou lekkerder dan om in de winter een warm bad te nemen. Natuurlijk is een warme douche ook heerlijk.

Buiten wandelen

Dat gevoel als je buiten loopt in de herfst: blaadjes die overal om je heen op de grond vallen en die wind die door je haren blaast. Heerlijk! Dat geeft me altijd echt een ultiem herfstgevoel.

Dit was het alweer, ik hoop dat jullie het weer een beetje leuk vonden. Wat ik nou het allerleukste aan de herfst/winter vind; dat het altijd zo gezellig is! Als je zelf nog bepaalde dingen hebt die je leuk vind aan de herfst laat het dan achter in de reacties!

xoxo Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *