My winter room decor

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik wil jullie vandaag graag mijn room decor voor de winter laten zien. Ik ben dol op verandering, dus zodra ik mijn zomer decor mag veranderen in winter decor, ben ik weer helemaal blij. Ik heb mijn winter room decor trouwens pas rond november/december veranderd. In de zomer is mijn kamer altijd wat kaler en in de winter, zijn er kaarsjes en gouden dingetjes. En nog veel meer natuurlijk.

SAM_2259

Op mijn vensterbank heb ik een zilveren slinger met allemaal slierten liggen. Daaroverheen heb ik een slinger liggen in een roodbruine kleur. Verder heb ik op mijn vensterbank ook nog twee gouden decoratiepumps staan. Ik vind ze zo gaaf! En ik heb er ook nog een beeldje van een klein schattig hondje met een kerstmuts staan.

SAM_2012

In de linkerhoek van mijn bureau heb ik een bruin dienblad staan. Er ligt zo’n lange kralenslinger van een paar meter op. Verder staan er die potjes op. Eentje is er helemaal doorzichtig. In dit potje heb ik allemaal mini kerstballen zitten in het goud, zilver en rood. Het meest linkse potje is een klein beetje doorschijnend. Ik heb in dit potje eerst een laagje gouden decoratiesteentjes gedaan. Daarna heb ik er een rood waxinelichtje met batterij bovenop gedaan. Het meest rechtse potje vind ik het mooist. Het lijkt niet zo, maar ook dit potje is doorschijnend. Het geeft een heel mooi effect. Hier zit een zilver waxinelichtje met batterijen in.

SAM_2256  SAM_2257

Dit is de bovenkant van mijn vakjeskast. Ik heb er een mini kerstboompje staan en een ook hier staat een gouden pump bij. In het boompje hangen wat mini kerstballetjes en sterretjes. En onder de boom liggen ook nog wat balletjes en sterretjes. Links achterin heb ik een glazen decoratiefles staan met gouden decoratiestenen erin. En dan heb ik helemaal rechts nog twee nagellakdoosjes van de Primark staan. Die vind ik zo mooi, omdat ze vanbinnen een gouden kleur hebben.

SAM_2258

Over mijn dekbedovertrek heb ik een fleece deken liggen. Dit ziet er niet alleen winters uit, het ligt ook nog eens lekker warm. Ik ga dit deken nog eens missen komende zomer. Het is alleen wel een beetje duf dat ik nog een fleece deken heb liggen met ‘Merry Christmas’ erop. Ik wil trouwens heel graag een nieuw dekbedovertrek, want ik vind deze een beetje kinderachtig worden.

SAM_2260  SAM_2002

We zijn weer aangekomen bij mijn vensterbank, waar onder andere dit superschattige huisje staat. Dat vanbinnen licht kan geven. Ook heb ik een bepaald superleuk hoekje in mijn vensterbank. Tegen de muur aan heb ik allemaal boeken staan en het voorste boek is mijn Q&A a day. Verder heb ik er nog een rode mok en een fotolijstje met allemaal quotes staan. Dat is trouwens een diy. Ik vind het er bij elkaar erg gezellig uitzien. Ik was trouwens ook helemaal vergeten te zeggen dat ik ook lampjes op mijn vensterbank heb liggen, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al wel gezien.

SAM_2261  SAM_2262

Dit is weer op mijn vakjeskast. Ik heb aan een kaartenhanger allemaal kerstballen gehangen. En helemaal onderin een oorbellen giftsetje van de Hema. Die is zo schattig.

En dat was mijn winter room decor alweer. Ik heb ontdekt dat ik het trouwens ook veel fijner vind om met de lichtjes in mijn vensterbank aan te zitten, dan met de felle spotjes aan.

Welke is jullie favoriet?

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *