My favorites

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En het is alweer juli. Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag heb ik mijn laatste schooldag, maandag boeken inleveren en dan heb ik eindelijk zomervakantie. Juni was een leuke en drukke maand en ik heb de nodige nieuwe dingen gekocht en ontdekt. Ik ga met jullie mijn favorieten van juni delen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Favorite album: Taylor swift – 1989

Begin juni kocht ik het nieuwe album van Taylor Swift. (Het is trouwens maar net wat je nieuw noemt, aangezien het album al meer dan een half jaar geleden uitgekomen is.) Ik vond alle liedjes die ik al had gehoord erg leuk en daarom heb ik het album gekocht. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik raad het jullie zeker aan!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Favorite Body mist: Bershka – Fruity Splash

Toen ik las dat de nieuwe trend editie van Essence een body spray bevatte, besloot ik hem even te gaan checken in de Kruidvat. Toen ik eenmaal voor het Essence vak de geur rook, wist ik het meteen al: veel te zoet, dit. Toch wilde ik wel graag een bodyspray of bodymist hebben en toen dacht ik meteen aan de Bershka. Ik wist namelijk, dat ze er daar een paar hadden. Ik heb gekozen voor ‘fruity splash’. En dat blijkt een hele goede keus geweest te zijn. Zowel de kleur, als de geur van spray is lekker verfrissend.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Favorite plants: Cacti

Uren kan ik naar mijn 3 cactussen staren. Ik weet niet precies hoe het zit, maar ik vind cactussen gewoon iets bijzonders hebben. (Trouwens lekker fancy, zo’n stopcontact op de achtergrond 😉 )


Bron

YOutube kanaal: Saccone Jolys

Volgens mij heb ik in Juni wel bijna dagelijks de vlogs van de ‘SacconeJolys’ gekeken. Dit is het vlogkanaal van Jonathan en Anna SacconeJoly en hun twee kinderen: de 2-jarige Emilia en de 1-jarige Eduardo. Ook hebben ze nog iets van zes honden. En ze zijn goed bevriend met Zoëlla. Oké, dat zijn toch wel genoeg redenen om hun leuk te vinden? Vooral Emilia is echt gewoon te schattig. Ik zou zeggen neem zelfs eens een kijkje op hun youtube kanaal: SacconeJolys

liefs, margriet

1 Comment

  1. chantallenting 5.07.2015

    Ik wist helemaal niet dat Berskha ook bodymist verkoopt, misschien moet ik daar dan maar eens gaan kijken! En cactussen zijn pure perfectie.
    Liefs,
    Chantal

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *