Mijn favoriete TLC programma’s

Ik kijk best wel weinig tv, maar als ik dan tv kijk, dan kijk ik meestal TLC. Je hebt op TLC zo veel verschillende progamma’s. Er is bijna altijd wel wat leuks voor. Er is eigenlijk maar één serie op TLC die ik echt volg en de rest kijk ik gewoon wel eens als het ervoor is. Ik wil jullie graag mijn favoriete programma’s van TLC laten zien.

Als eerst ‘19 kids & counting.’ Ik heb al eerder in een ander artikel over deze serie geschreven. Even een stukje herhaling: ‘19 kinds and counting is een compleet andere serie dan de vorige series die ik heb genoemd. Deze series is te zien op TLC en gaat over het leven van de familie Duggar. Jim Bob & Michelle hebben 19 kinderen, waarvan er inmiddels al 3 getrouwd zijn. Ook zijn er al 3 kleinkinderen. Het volgt hun dagelijkse leven. En geloof het is echt leuk om te kijken. Mij lijkt het echt pittig om voor 19 kinderen te moeten zorgen. De serie is al bezig sinds 2008, dus daar in huis zijn ze zeker wel wat camera’s gewend.’ Ik vind het erg leuk om naar series te kijken, die het leven van een bepaalde familie volgt. Vooral een grote familie is dan extra leuk.

In het progamma ‘say yes to the dress’ worden verschillende bruiden geholpen aan hun perfecte trouwjurk door Randy Fenoli en zijn team in de bruidszaak ‘Kleinfeld’. Dit is niet altijd even makkelijk vanwege de kritiek van familieleden of vriendinnen, die de bruiden hebben meegebracht. De afleveringen duren altijd maar een halfuur en dus kan ik het best wel vaak kijken, omdat het me dus niet zoveel tijd kost.

Naamloosk

Kate plus 8 is een serie die ik wekelijks kijk en dus ook echt volg. Het gaat over een moeder met een tweeling van 14 jaar en een zesling van 10 jaar. De serie volgt hun leven. Er gebeuren iedere aflevering wel weer leuke dingen. Het lijkt dus aardig op ‘19 kids and counting.’ Dit is echt mijn favoriete TLC serie.

In het programma ‘Choccywoccydoodah starstruck’ worden er taarten gemaakt voor bekende mensen door eigenaresse Christine Taylor en haar team. Het zijn niet zomaar taarten, want de beroemdheden hebben meestal hele spectaculaire en bijzondere ideeën voor hun taart. Het resultaat is altijd prachtig. Je zou het bijna niet durven opeten.

En dat waren mijn favoriete TLC programma’s. Dit zijn lang niet de enige progmma’s op TLC, die ik kijk, maar mijn favorieten dus.

Kijk jij wel eens TLC en wat is je favoriete programma dan?

liefs-margriet.jpg

1 Comment

 1. Celine 25.02.2015

  Hi,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog vind je de vragenlijst die je kunt invullen. Veel plezier
  Liefs,
  Celine
  ww.livelovedream.nl

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *