Mijn favoriete instagram accounts

stylevoguevibes

Maandenlang zat ik amper op Instagram en toen ik na afgelopen zomervakantie weer eens op instagram keek, was ik er meteen weer helemaal verslaafd aan. Wat is het toch heerlijk om door al die foto’s heen te scrollen. Dat vind ik nou stukken leuker, dan de laatste tweets te lezen.

fetching_tigerss

@fetching_tigerss

Dit account is van Annegien, een Nederlands meisje dat van foto’s echt de mooiste dingen maakt. Ze bewerkt haar foto’s op allerlei verschillende manieren en ieder keer verbaast het me weer, hoe mooi het resultaat is. Ik kan het niet heel goed uitleggen, maar het zijn allemaal foto’s zoals die hierboven. Ik vind het echt heel erg knap gedaan.

hipguides@hipguides

Dit account heeft iets minder met foto’s te maken, want er wordt vooral veel uitgeled onder de foto. Het idee is zeg maar dat er uitgelegd word hoe je bepaalde dingen moeten doen. Bijvoorbeeld hoe je goed je haar kunt verzorgen, hoe je kunt stoppen met dingen uitstellen, hoe je je kamer leuk kan inrichten voor de herfst enz. Het zijn echt hele handige tips.

 

samuelelkins

@samuelelkins

Dit is dan nou weer een echt fotografieaccount. De beheerder is Samuel Elkins, een Amerikaanse fotograaf. De foto’s die hij post zijn van de natuur (bomen en gebergte) en modellen in de natuur. Ik vind het echt heerlijk om door zijn feed heen te scrollen. De foto’s hebben een bepaalde sfeer, die ik echt geweldig vind.

littlekeystohappiness

@littlekeystohappiness

Over het algemeen hebben veel fashion- en lifestylebloggers een prachtige instagram feed. (Ik niet hoor. haha.) Maar die van Naomi van littlekeystohappiness.com is toch wel één van mijn favorieten. I love it!

 

90teen

@90teen

Dit account is van een Belgisch meisje, dat in Mexico woont. Ze post allemaal typische tumblr/hipster foto’s, die zelf heeft gemaakt. De foto’s zijn altijd zó mooi. Ik vind het echt geweldig om door haar foto’s heen te scrollen.

stylevoguevibes

@stylevoguevibes

Dit is ook een account van een meisje dat zelf tumblr-/hipsterachtige foto’s maakt. Alleen de foto’s zijn toch ook weer heel anders dan die van 90teen.

valblogin.nl

@valblogin.nl

Een andere blogger, waarvan ik het instagram account ook helemaal geweldig vind, is die van Valerie. Ik vind haar foto’s echt geweldig. En het leuke is, is dat ze fan is van Ariana Grande. En dus schrijft ze wel eens wat over Ariana en dat vind ik altijd wel leuk om te lezen. 🙂 Ik ben namelijk ook van van Ariana Grande.

pll.reaction

@pll.reaction

Ik houd van de serie Pretty Little Liars. I love it so much! Ik volg dan ook heel veel PLL fanaccounts. En dit vind ik wel één van de leukste. (kan ook gewoon als je geen fan bent van PLL) Er wordt dan een bepaalde situatie uitgelegd en daar hebben ze dan een foto van PLL bijgedaan, die daar echt perfect bij past. Soms ga ik er echt helemaal stuk om.

cxsselle

@cxsselle

En dan volg ik ook nog fashion accounts. Want ja, daar houd ik nou eenmaal van. En eentje die ik erg leuk vind, is deze. Het is het account van een meisje uit de UK. En ze post allemaal outfitposts en ik vind haar kledinstijl echt geweldig! Ik zou wel met haar van kledingkast willen ruilen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *