Favorites #3

Hoi allemaal, ik wil jullie graag een fijne kerst wensen. Het is vandaag tweede kerstdag . Of nouja, ik zit te bloggen en zelf kijk ik af a. Ik heb die film ook al zo vaak gezien, dat ik hem wel een beetje zat ben. Maar dat is niet waar deze blogpost over gaat. Ik wil namelijk een aantal favorieten van me van de afgelopen tijd met jullie delen.

Het eerste ding waar ik het over wil hebben is de ‘Book Beau’. Je herkent het vast wel. Je neemt een boek mee in je tas en je boek wordt lelijk en gaat verkreukelen. Dat is natuurlijk zonde van je boeken en deze boekhoes is de perfecte oplossing daarvoor. Als je je boek ergens naartoe wilt meenemen, kun je hem in deze boekhoes stoppen en dan blijft je boek helemaal onbeschadigd. Dat is toch geweldig?! De Book Beau is vooral bedoeld voor paperbacks en ik heb daarom een paperback van gemiddelde grootte ernaast neergelegd, zodat je de verhouding goed kunt zien. Book Beaus worden (hier) verkocht op Etsy. Maar omdat de Book Beaus erg geliefd zijn en er steeds maar een beperkte voorraad is, is het handig om de webshop (hier) op Instagram te volgen, zodat je weet wanneer de Book Beaus weer op voorraad zijn. Ik heb €16,50 betaald voor de mijne en €18 voor de verzendkosten. Dus de verzendkosten zijn wel wat aan de prijzige kant, maar ik kan je zeggen dat de prijs het zeker waard is.

Ik heb de afgelopen tijd veel last gehad van pluizig haar en het begon me langzamerhand steeds meer te irriteren. Dus toen heeft mijn moeder dit spul voor me gekocht. En geloof me, het is echt fijn spul. Je hoeft maar een beetje van het spul in je haar te spuiten en dan gaat het pluizige weg. Ik gebruik er trouwens altijd maar een klein beetje van, want ik wel dat mijn haar nog wat volume behoud.

Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende soorten handschoenen gehad, maar met nog geen één paar ben ik zo blij mee geweest als met deze. Ze zijn lekker warm door het nepbont aan de binnenkant. Het is moeilijk te omschrijven, maar ze zijn echt gewoon geweldig! Ik heb ze trouwens voor €15 bij de Hema gekocht.

Vrijdag 25 november was het weer zover. Het was weer Black Friday. De dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, waarop er bij veel winkels korting is. Ook ik heb toen wat dingen gekocht. Niet in de winkelstraat, maar online. En deze trui heb ik toen bij de Pull & Bear gekocht. En net zoals de handschoenen, is deze trui ook echt super zacht vanbinnen. En de cactussen erop maken de trui nog extra leuk.

En dan heb ik ten slotte nog een film en een serie die ik met jullie wil delen. De film is ‘a girl like her’. Het gaat over een meisje dat gepest wordt en over de pester zelf. De film is wel geacteerd, maar ze hebben er een soort documentaire-vorm van gemaakt, waardoor het persoonlijker is en dan raakt het je nog meer dan bij een normale geacteerde film. In de film zie je een pestverhaal van zowel de kant van het gepeste meisje als de pester zelf.

De serie waar ik het over wil hebben is ‘the flash’. Nu vind ik het moeilijk om helemaal te omschrijven waar de serie over gaat, maar het is een superheldenserie en ik zal de Engelse omschrijving hieronder zetten. Ik vind het in ieder geval een hele leuke serie.

After being struck by lightning, Barry Allen wakes up from his coma to discover he’s been given the power of super speed, becoming a superhero, The Flash, fighting crime in Central City.

Nog een fijne tweede kerstdag!

Liefs, Margriet

2 Comments

  1. Rahma 27.12.2016

    Hele leuke favorieten! Die trui is echt heel mooi!

    Beantwoorden
  2. Sarah 30.12.2016

    Super leuke favorieten. Die handschoenen zijn zo mooi! De film ‘a girl like her’ heb ik onlangs ook gezien. BEst heftig! Maar wel de moeite. Van de serie had ik nog nooit gehoord dus die ga ik meteen even opzoeken. Klink interessant 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *