Favorites #2

girl online books

De laatste keer dat ik mijn favorieten heb gedeeld is alweer een poosje geleden, maar nu is het weer zover. De afgelopen tijd heb ik weer een aantal hele leuke dingen ontdekt, die ik graag met jullie wil delen.

collage autumn

Hobby: collages maken

Collages maken vind ik erg leuk om te doen. Ik heb er ook al wel vaker over geblogd en verschillende collages gepost. En die collages maakte ik altijd alleen maar online, maar nu heb ik nog een andere leuke manier gevonden om collages te maken. Ik print een aantal foto’s uit, die ik op Tumblr gereblogd heb, daar maak ik dan vervolgens een collage van en ten slotte doe ik de collage in een fotolijst.

bowl photo

Doornroosje kommetje

Afgelopen zomervakantie ben ik weer naar de Efteling geweest. Ik ga er bijna ieder jaar wel heen en ik blijf het een leuk park vinden. Het is vernieuwend en de sfeer is er echt betoverend. Maar deze favoriet gaat niet over de Efteling zelf, maar over een kommetje dat ik daar gekocht heb. Het verhaal van Doornroosje is erop afgebeeld en ik vind het zo’n ontzettend leuk en schattig kommetje! Tegenwoordig is dit het enige kommetje wat ik gebruik. Ik heb het kommetje trouwens gefilmd, zodat je hem helemaal goed kunt zien.

girl online book series

Boekenserie: Girl Online

Vroeger was ik echt een boekenwurm, maar in 2014 werd mijn liefde voor lezen steeds minder en na de zomer van 2014 las ik helemaal geen boeken meer. Een paar maanden geleden ben ik weer begonnen met het lezen van boeken.  Deze keer trouwens in het Engels in plaats van in het Nederlands en na een tijdje deed ik niets liever dan boeken lezen. En dat is nog steeds zo. Ik lees nu vooral Young Adult boeken. Een boekenserie die ik afgelopen zomervakantie heb gelezen is Girl Online geschreven door Zoe Sugg. De beschrijving zal ik trouwens even hieronder zetten. Ondanks dat het wel een beetje voorspelbaar was vond ik het toch echt een superleuk verhaal. Dus als je niks tegen wat voorspelbaarheid en een beetje ‘cheesy’ hebt, dan raad ik je deze boekenserie zeker aan. Het derde boek van de serie, Girl online going solo, komt trouwens 11 november uit en ik kan echt niet wachten om het te lezen!

Beschrijving van het eerste boek:
Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama”s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny”s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

sweater bershka

Sweater

Begin augustus ben ik samen met een vriendin naar Amsterdam geweest en daar heb ik toen deze sweater bij de Bershka in de sale gekocht, wat ik eerlijk gezegd best raar vind, want waarom zijn er truien in de sale midden in de zomer?! Ik houd echt zoveel van deze trui. Hij zit lekker warm en de kleur vind ik ook erg mooi.

Wanderlost by Jen Malone

Schrijfster: Jen Malone

In Amsterdam heb ik ook een boek gekocht bij The American Bookcenter. Het boek dat ik gekocht heb is ‘Wanderlost’ geschreven door Jen Malone. Ik vond het een ontzettend leuk boek om te lezen. En die cover is toch ook echt prachtig! Toen ik het boek had uitgelezen, zag ik achterin het boek dat Jen Malone ook nog een ander boek geschreven heeft, ‘Map to the stars’. Dat boek is trouwens alleen beschikbaar als e-book. Ik ben het gaan lezen en ik vond dat boek ook erg leuk. In Jen Malone’s boeken gaat het vooral over avontuur, reizen en romantiek. Dus als je daarvan wel houdt en er geen problemen mee hebt om een boek in het Engels te lezen, dan raad ik je zeker aan eens naar haar boeken te kijken. Ze heeft nu twee boeken uitgebracht en mei volgend jaar komt haar derde boek uit:  Changes in latitudes.


Spotify afspeellijsten 

Ik volg héél veel verschillende Spotify afspeellijsten en ik heb een paar afspeellijsten, waar ik de afgelopen tijd het meest naar geluisterd heb, op een rijtje gezet.

En dat waren al mijn favorieten van de afgelopen tijd alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

 

1 Comment

  1. Sarah 5.09.2016

    Die boeken van Zoella wil ik ook echt graag lezen. Ben best benieuwd naar dat verhaal 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *