VMA outfits

pizap-com14090819328371_thumb

Afelopen zondag had je de uitreiking van de VMA’s, de uitreiking van de video music awards. En natuurlijk zijn er weer een hoop outfits langs gekomen. Ik ga een paar outfits voor jullie op een rijtje zetten en beoordelen.

Gwen Stefani in L.A.M.B. Photo: Jason Merritt/Getty Images for MTV

Gwen Stefani. Ik vind dit een hele leuke outfit, lekker vrolijk ook! Alles past bij elkaar en dat is zelfs tot in de kleinste details uitgewerkt. Neem een voorbeeld aan haar zwarte nagels en roze lippen.

Miley Cyrus in Alexandre Vauthier Couture. Photo: Larry Busacca/Getty Images for MTV

Miley Cyrus. Wow, voor Miley Cyrus doen vind ik deze outfit eigenlijk nog best wel meevallen. Het enige commentaar wat ik over deze outfit heb is dat ik het mooier had gevonden als haar top bandjes had gehad. Nu oogt zo kaal, omdat ze ook al kort haar heeft namelijk.

Ariana Grande in Moschino. Photo: Jason Merritt/Getty Images for MTV

Ariana Grande. Ik moet even wennen aan deze outfit bij haar, want meestal draagt ze meer ‘girly’ jurkjes. Toch staat een wat stoerdere outfit ook weer heel leuk bij haar. Ik had hakken alleen iets mooier onder deze outfit gevonden.

Kesha in Johanna Johnson. Photo: Jason Merritt/Getty Images for MTV

Kesha. Ik ben echt verliefd op deze outfit. De jurk is zo gaaf met al die steentje erop en Kesha’s haar is echt gewoon amazing!

Nicki Minaj in Saint Laurent. Photo: Kevin Mazur/WireImage

Nicki Minaj. Leuk jurkje dit met slangenprint, alleen een beetje kort. De simpele pumps maken deze outfit helemaal af.

Laverne Cox in Marc Bouwer. Photo: Jason Merritt/Getty Images for MTV

Laverne Cox. Laverne draagt een simpel zwart glitterjurkje, maar doordat de stof niet overal gelijk loopt krijgt het jurkje toch nog iets extra bijzonders. Eigenlijk valt er niks op aan te merken vind ik.

Kim Kardashian in Balmain. Photo: Frazer Harrison/Getty Images

Kim Kardashian. Ik vind de stof van dit jurkje erg leuk en de schoenen heb ook echt iets speciaal met het ‘fringe effect’, maar het jurkje is zo open, dat je gewoon de helf van haar borsten ziet. En dat vind ik echt gewoon jammer eraan. Het is natuurlijk wel typisch een jurkje voor Kim Kardashian, dus op zich past het wel bij haar.

Jourdan Dunn in Balmain. Photo: Jason Merritt/Getty Images for MTV

Jourdan Dunn. Deze outfit lijkt veel op die van Miley Cyrus, maar toch vind ik het vanwege de rok en het net iets langere haar van Jourdan deze outfit wel mooi staan. Ik vind haar sieraden ook heel erg leuk. Echt een simpele outfit, maar toch staat het haar gewoon super.

Lorde in Chanel. Photo: Frazer Harrison/Getty Images

Lorde. Eh ja, hoe zal ik het zeggen. Ik vind deze outfit kortom echt vreselijk. Het lijkt wel een kloosterkleed, dus ja deze outfit vind ik niet zo.

Chloe Grace Moretz in Louis Vuitton. Photo: Mark Ralston/AFP/Getty Images

Chloe Grace. Deze outfit vind ik echt leuk. Ik vind deze outfit heel origineel, omdat zo’n beetje iedereen een jurk(je) draagt, maar Chloe draagt een broek. Een lichtroze broek en een rood shirt met een vrolijk printje. En rode hakken en een vrolijk riempje om de outfit af te maken. Deze outfit is echt mijn absolute favoriet.

En dat was alweer de laatste outfit. Er waren natuurlijk nog veel meer outfits, maar ja jullie snappen zeker wel dat ik die nooit allemaal kan beoordelen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en laat me even in de reacties weten welke van deze tien outfits jullie favoriet is.

liefs-margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *