The plan was to buy nothing…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op het moment ben ik hard aan het sparen. Ik moet nog een deel van mijn nieuwe telefoon terugbetalen en ook ben ik aan het sparen voor een spiegelreflexcamera, die ik het liefst binnen een jaar wil kopen. Dus het plan was om de hele zomervakantie niks te kopen. Ik had zelf ook wel van tevoren kunnen weten, dat dat me nooit zou gaan lukken. En het is mij dus inderdaad ook niet gelukt om niks te kopen. Gelukkig was het niet zo erg, omdat ik deze vakantie aardig wat extra geld had verdiend. Meer dan ik eigenlijk had verwacht. Maar goed, het leek me wel even leuk om te laten zien wat ik deze vakantie allemaal gekocht heb.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin met deze handtas, die ik heb gekocht in Zandvoort toen ik daar een paar weken geleden op vakantie was. Ik wilde al een tijdje een nieuwe handtas. En dan het liefst in het zwart, want een zwarte tas matcht zo’n beetje overal mee. Ik zag deze tas hangen bij een winkeltje en ik begin met af te vragen of die winkel eigenlijk wel een naam had. Vast wel, maar het stelde in ieder geval niet veel voor. En ze verkochten daar dus tassen voor maar 10 euro. Echt geweldig zo’n budgetprijs! Ik kon het dus niet laten om even tussen de tassen te kijken en toen vond ik deze tas. Het was precies wat ik zocht, dus die heb ik meteen gekocht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben dus op vakantie geweest naar Zandvoort. We verbleven in een huisje op het Center Parcs park van Zandvoort. Op het park heb ik met mijn moeder en zusjes meegedaan aan een soort bingo en we hebben samen zo ongeveer de helft van alle prijzen gewonnen. Aan het eind voelde ik me haast een beetje schuldig, omdat wij zoveel hadden gewonnen en er ook veel mensen helemaal niks hadden gewonnen. Maar goed, ik had dus een cadeaubon voor het winkeltje daar t.w.v 25 euro gewonnen. Best wel leuk, want ze hebben in het winkeltje daar vaak nog wel leuke dingen. Ik heb twee dingen gekocht. Het eerste is een spiegel in de vorm van een bureaulamp. En het andere is een concealer van het merk 2B.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik op vakantie was in Zandvoort, ben ik ook nog even een dagje naar Haarlem geweest. Het was even goed zoeken naar het centrum, maar uiteindelijk hebben we het gevonden. Ik heb voor het eerst over de Grote Markt heen gelopen en ik ben ook voor het eerst langs The Body Shop geweest en daar heb ik wat dingen gekocht. Ik wilde niet al te veel geld uitgeven, dus heb ik maar wat mini’s gekocht in plaats van de normale formaten. Dat zou ik toch nooit kunnen opmaken. Ik heb de ‘moringa body butter’ en de ‘strawberry shower gel gekocht.’

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In Haarlem heb ik trouwens ook nog een nieuwe mascara gekocht. Het is de ‘big bold extra black angel lash mascara’. Ik kocht ‘m voor €4,29. En dan was dat alles wat ik heb gekocht in Haarlem. De Elle heb ik gekocht op Amersfoort Centraal voor maar €2,25.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In mijn woonplaats gaat de Blokker weg en vanaf afgelopen donderdag was er korting op het gehele assortiment. Dus daar ben ik snel even wezen kijken. En zoals je ziet ben ik teruggekomen met wat leuke potjes.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben afgelopen vrijdag naar Amsterdam geweest en ook daar ben ik langs verschillende winkels geweest. Ik kocht daar deze flannel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij de Urban Outfitters heb ik een Tangle Teezer gekocht. Mijn zusje heeft er ook al een tijdje eentje en die heb ik al een paar keer gebruikt en ik vind het best wel een fijne borstel, daarom heb ik besloten om ‘m zelf ook te kopen. €15

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik wilde héél erg graag langs de Kiko op Amsterdam Centraal en dat heb ik dus ook gedaan. Ik vind de producten van Kiko echt supermooi en leuk! Ik heb een oogpotlood voor binnen je oog gekocht en een lipstick. Het is nummer 915.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan ten slotte heb ik afgelopen zaterdag nog nieuwe sportschoenen gekocht. Ik vind ze erg leuk! Ze kostten volgens mij iets rond de 40 euro.

————————————-
En dat waren al mijn aankopen van deze vakantie alweer, of nou ja, eigenlijk niet. Ik ben namelijk een paar dingen vergeten op de foto te zetten: mijn nieuwe sportbroek, een wit-blauw gestreept shirt (zie mijn vorige outfitpost) en een bordeauxrode crop top met plantjes erop van de Pull & Bear, een plastic doosje van de Action en wat ijsjesvormpjes van de Blokker. Maar al die dingen, behalve de sportbroek dan, zul je vast nog wel eens op mijn blog voorbij zien komen op een andere manier dan een shoplog.

Hebben jullie nog leuke dingen gekocht deze zomervakantie?

 Liefs, Margriet

2 Comments

 1. Femke 26.08.2015

  Haha, oeps 😉 Maar eerlijk: je hebt wel prachtige dingen gekocht. Ik ben helemaal verliefd op je schoenen en tas.

  Beantwoorden
  • Margriet 26.08.2015

   Ja daar heb je helemaal gelijk in! Leuk dat je gereageerd hebt trouwens 😀

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *