Outfit: knitted skirt

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
sweater: Primark || skirt: Primark || shoes: Primark || necklace: Primark

Gisteren was ik weer eens bij oma en hun hebben op één kamer een witte muur en het leek me wel eens grappig om een keer binnen outfitfoto’s te maken. Maar uiteindelijk is alles heel anders verlopen. De muur was namelijk niet breed genoeg en het ‘leuk’ op de foto staan, wilde ook niet erg luken. Ik kan vooral niet spontaan glimlachen. Dus na een paar minuten besloot ik er maar mee te stoppen. Ik ben toen naar de zolder gegaan, heb een blaadje en een pen gepakt, en ik ben gaan opschrijven hoe ik me voelde… En daarna voelde ik me gelijk een stuk beter.
Toen ben ik ´s middags een stukje met mama gaan wandelen en ze heeft toen outfitfoto´s van mij gemaakt. En dat verliep allemaal heel erg goed. Ik heb in ieder geval geleerd dat het voor outfitfoto´s maken gewoon handig is om anderen om hulp te vragen.

Dit is trouwens een hele bijzondere outfit voor mij, aangezien dit de eerste keer in de afgelopen 4 jaar is, dat ik weer eens een rokje aan heb. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk rokje, maar die was moeilijk te vinden, aangezien skater skirts mij niet staan. En dit rokje van de Primark kocht ik op mijn verjaardag en ik ben er echt verliefd op!

Liefs, Margriet

4 Comments

 1. Emma 5.10.2015

  Yay wat staat het je leuk! Ik vind de foto’s goed gelukt en de outfit is zo mooi!
  X Emma

  Beantwoorden
 2. Dorine 6.10.2015

  heeyy, super leuke outfit staat je ook echt mega mooixx <3

  Beantwoorden
 3. laura 7.10.2015

  Staat je leuk! X Laura http://www.mixtfashion.com

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *