Outfit: It’s number 4

New Imagew

Ik begin 2015 met een outfit. De laatste keer dat ik een outfit heb gepost is alweer een hele tijd geleden en het leek me wel weer eens leuk. Zoals ik al eerder zei: ‘In 2015 zullen er meer fashion artikelen online komen’ En hier is dan het begin. Dit is dan mijn eerste outfit van 2015.

New Image3

De foto’s zijn eergisteren genomen, op oudejaarsdag, maar gisteren op nieuwjaarsdag droeg ik deze outfit ook. Het was een leuke dag. Ik heb het ‘s avonds gezellig met familie gevierd. We hadden lekkere hapjes, ik vuurwerk afgestoken met mijn neefjes en nichtjes en dan was er vooral de gezelligheid. Sommigen lopen op oudejaarsavond graag in een Little Black Dress rond, maar ik ben niet zo van de jurkjes. Doe mij maar lekkere strakke skinny jeans. Met de kerst heb ik trouwens wel een jurkje gedragen, maar op oudejaarsavond wil ik graag iets comfortabel dragen, maar het moet toch wel een beetje fashionable zijn.

New Imageu

SAM_2208

New Image7

Ik heb het een beetje feestelijk gehouden door een grijze sweater met glitters aan te trekken. De zwarte skinny jeans en de timberland look-a-likes maken de outfit lekker simpel, maar toch mooi. Ik wilde eigenlijk nog mijn nagels lakken voor oudejaarsdag, maar eigenlijk had ik er helemaal geen zin in, dus heb ik het maar niet gedaan. Soms ben ik nogal gemakzuchtig.

Sweater – Only // Skinny Jeans – Tally Weijl // Schoenen – Dolcis

Hebben jullie nog een leuke jaarwisseling gehad?

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *