MTV EMA outfits

20141211213235.jpg

Afgelopen zondag had je de uitreiking van de MTV Europe Music Awards, oftewel de EMA’s. Ook deze keer zijn er een hoop verschillende outfits langsgekomen. Sommige waren leuk en sommige waren wat minder. Ik ga jullie weer eens mijn mening over wat outifts geven.

Alesha Dixon

Ik begin met Alesha Dixon. Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar jurk nogal apart vind, maar dat ik de schoenen echt supergaaf vind. Ik vind de jurk gewoon niks.

Ariana Grande

Omdat ik zelf nogal fan ben van Ariana Grande, ben ik altijd het meest benieuwd naar haar outfit. Ik vind de jurk echt supergaaf. Dat komt deels ook doordat blauw mijn lievelingskleur is, maar de vorm van de jurk vind ik ook erg mooi. Wat ook opmerkelijk is, is dat ze haar haar helemaal los draagt. Dat heeft ze al lang niet meer gedaan.

Charli XCX

Dan komen we bij Charli XCX. Meestal ben ik niet zo’n fan van een complete glitter outfit, maar deze outfit vind ik toch erg fashionable. Je ziet er zelfs een trend van dit moment in terugkomen. Ik weet niet meer precies hoe die heet, maar dat je twee dezelfde stofjes of patronen met elkaar combineert. En dat zie toch echt wel duidelijk terug in de rok en de blouse. Ik ben ook helemaal verliefd geworden op die hakken. Zelf zou ik ze niet dragen, maar ze zien er gewoon zo cool uit!

Emeli Sande

Kijk het jammere aan Emeli Sande vind ik dat ze ongeveer dezelfde haarkleur als huidskleur heeft en dat vind ik altijd zo jammer als mensen dat zo doen, want ik vind het gewoon lelijk. Ik ben ook niet echt zo weg van de oufit. Mwah, ik heb hier gewoon niet zo veel meer over te zeggen. But I love the shoes!

Jess Glynne

Dit is Jess Glynne en ik vind dat ze wel lef heeft om een broek te dragen i.p.v. een jurk aan te trekken. Het lijkt wel een beetje leer-achtig. Alleen vind ik de crop top niet echt bij deze outfit passen. Verder vind ik het een hele leuke outfit.

Jourdan Dunn

Ik weet eigenlijk gewoon niet wat ik vind van deze outfit van Jourdan Dunn. Ik vind de V-hals wel erg diep, maar toch vind ik het een leuk jurkje. Ook de hakken staan er erg leuk bij. De sieraden om haar arm vind ik ook erg leuk. Maar toch vind ik het niet echt een leuke outfit.

Kiesza

Echt waar, I love this outfit van Kiesza. Ik vind ‘m zo ontzettend gaaf. Met dat veertjes effect wordt het zo’n uniek jurkje. Ook passen de bruine hakken hier superleuk onder. Deze outfit is naast de outfit van Ariana Grande mijn favoriet.

Vicky Pattison

En dan alweer de laatste outfit. Vicky Pattinson draagt een lange zwarte jurk met een bepaald patroon en glitters. Ik vind het een prachtige jurk en ik vind dat zelfs haar make-up er goed op afgestemd is, die bestaat uit smokey eyes en nude lips.

En dat waren de outfits alweer. Ik vond het weer erg leuk om te doen. Welke outfit vonden jullie het leukst?

liefsmargriet.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *