Mijn tassen stash (2014)

2014-20-12--23-54-31

Eindelijk is mijn toetsweek voorbij en is het kerstvakantie. En dat betekent dat er weer regelmatig artikelen online gaan komen. Ik wil jullie vandaag graag mijn tassen stash laten zien. Ik heb best wel veel tassen en ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

SAM_2019

Ik begin met mijn meest nieuwe tas. Ik kocht dit tasje een paar weken geleden bij de Bershka. Dit is een klein tasje met maar twee vakjes. Toch past er nog aardig wat in. Ik vind hem heel leuk voor de feestdagen, feestjes en meer van dat soort gelegenheden. De buitenkant is volgens mij gemaakt van nepleer. Ik houd de laatste trouwens erg van zwarte dingen met gouden details.

SAM_2020

Dit is mijn laptoptas en ik heb deze al sinds 2010. Ik vind het een leuke tas, omdat hij lekker basic is. Maar toch is hij niet te saai. De binnenkant is roze en bestaat uit twee vakken.

SAM_2021

Deze handtas is van Moschino en ik heb deze tas in 2012 van mijn achternicht gekregen. De binnenkant is gewoon wit en er zitten geen aparte vakjes in. Ik heb hem een tijdje voor zo´n beetje alles gebruikt. Bijvoorbeeld voor school, een dagje shoppen, als we op vakantie gingen etc. De laatste tijd gebruik ik hem niet zo heel veel meer, maar het blijft wel handige tas.

SAM_2022

Dit jaar kocht ik deze rugzak bij de Primark. Op de foto ziet hij er wel erg mismaakt uit, omdat ik hem helemaal had volgepropt. Maar in het echt is hij supermooi. Hij is blauw en ook deze is aan de buitenkant van nepleer. Hij heeft vanbinnen nog wat kleine vakjes en aan de voorkant een vakje.

SAM_2023

Deze tas kocht ik ergens in 2012 of 2013. En ik denk dat je wel moet lachen, als je weet waar de tas vandaan komt. Ik heb namelijk bij de intertoys gekocht. Het is een klein handtasje in het zwart. Ik gebruik hem niet zo heel vaak, maar dat wil ik wel vaker gaan doen. Hij is namelijk eigenlijk best wel leuk.

SAM_2024

Afgelopen zomer kocht ik bij een kringloop deze tas voor maar een paar euro. Het is meer een tas voor de zomer dan voor de winter, vanwege zijn lichte kleuren. Dat is dan ook de reden waarom ik hem nog niet zoveel heb gebruikt.

SAM_2025

Oké. Deze tas is echt versleten, dat is duidelijk. Ik kocht deze in 2013 bij de Action en ik hem een paar maanden als schooltas gebruikt tot hij begon te slijten. Ik gebruik hem nu wel eens als ik ga zwemmen, want er past nog wel aardig wat in.

SAM_2027

Vorige jaar kocht ik deze tas in de zomer op een markt. Ik gebruik hem altijd als strandtas en af en toe als zwemtas. Het is gewoon één groot vak vanbinnen met nog één klein ritsvakje. Er kan dus veel in en hij ziet er leuk uit. Perfect toch?

SAM_2028

Dit moest eigenlijk mijn schooltas voor dit jaar gaan worden. In de eerste schoolweek kreeg ik er veel complimenten over. En dat was erg leuk, maar deze tas hield het maar een paar weken vol en toen was er alweer wat stuk. Ik had mijn conclusie al getrokken: dit gaat het niet worden. Ik weet nu nog niet echt waarvoor ik hem ga gebruiken.

SAM_2029

Dan komen we aan bij het vervolg aan van het verhaal van de vorige tas. De tas die je hier ziet is namelijk nu mijn schooltas en het is een hele goede. De tas is van Herschel en dat zou je een beetje kunnen vergelijken met de Eastpak kwaliteit. Ook hier zie je weer zwart met gouden details. (zie de eerste tas)

SAM_2031

En dan is dit alweer mijn laatste tas. En ook wel mijn favoriet. Dit is een shopper van stof met ritssluiting. De tas is zwart met op de voorkant een smiley. Het logo van de Tally Weijl is dat konijntje, dus dat is wel grappig. Ik gebruik deze tas dan ook werkelijk voor alles. En hij is nog steeds niet versleten. Ik heb hem volgens mij sinds begin dit jaar. Ik heb hem toen namelijk nog in een shoplog laten zien.

En dat waren al mijn tassen alweer. Ik hoop dat jullie mijn tassen stash een beetje leuk vinden. Ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden.

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *