Mijn favoriete bloggers met een leuke kledingstijl

Achtergronden   & Patronen1

Mijn lijst met de blogs die ik volg, is het afgelopen jaar veranderd van een lijst met grotendeels beautybloggers naar een lijst met grotendeels bloggers.  De laatste tijd vind ik fashion en kleding gewoon zo veel leuker en interessanter dan beauty. Ik heb een paar fashion bloggers uit mijn lijstje geselecteerd, die (naar mijn mening) een leuke kledingstijl hebben.

Tessa van Raspberry & Ripped Jeans
Ik begin met Tessa. (Ik begin nu trouwens al een beetje een writers block te krijgen. Wat moet ik over deze bloggers schrijven? *beetje in paniek*. Maar ik verzin wel wat.) Tessa’s style zou ik omschrijven als basic en minimalistisch. Ik vind haar style echt superleuk! Ik zou haar kledingkast wel willen hebben.

Luna van Luna’s Lovely World
Ik volg Luna’s blog nu alweer 1,5 jaar en het lijkt wel de dag van gisteren, dat ik haar blog ontdekte. Ik ben dol op haar outfits. Ik kan haar style niet echt omschrijven, maar ik kan wel zeggen dat je zeker eens een bezoekje aan haar blog moet brengen om de outfits te zien. De helft zou ik zelf nooit aantrekken, maar haar staat het geweldig. Ze is een grote inspiratiebron voor mij.

Naomi van Little Keys To Happiness 
Naomi’s blog ken ik al iets van een jaar, maar vaak keek ik er niet op. Dat veranderde toen ik las dat ze een meet-up wilde houden, waar ik uiteindelijk ook heen ben geweest op 30 juli. (Ze is trouwens echt superaardig!) Sinds toen volg ik haar blog op de voet. Net zoals bij Luna kan ik haar style niet echt omschrijven, maar je moet maar gewoon even haar blog bezoeken.

Isabella van Just Stuff I Like
De kleding die Isabella draagt zou ik ook zo dragen. Ik ben dol op haar outfits. En meer weet ik er eigenlijk ook niet over te zeggen.

Laura van Lauresque
En dan ten slotte nog Laura. Ook Laura’s style vind ik geweldig. (I know, ik val een beetje in de herhaling) Verder maakt het niet uit hoe ze kijkt op een foto, of ze nu lacht of heel serieus kijkt, het resultaat is altijd weer prachtig.

liefs, margriet

1 Comment

  1. Emma 15.08.2015

    Yass ik ben het helemaal met je eens!<3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *