Kids choice awards 2015 outfits

2015-30-3-21-53-25

Tegenwoordig houd ik het erg goed in de gaten wanneer er weer een award uitreiking is, dan kan ik namelijk weer wat outfits beoordelen. Afgelopen zondag had je de uitreiking van de kids choice awards en ik heb veel verschillende zien langskomen.

sarah-hyland-kids-choice-awards-2015

Ik begin met Sarah Hyland. Echt mijn complimenten voor deze outfit, niet omdat het één van mijn favorieten is, maar omdat ik het erg knap vind dat ze wit op wit zo gecombineerd heeft, dat het er toch nog leuk uit ziet. De accesoires maken de outfit helemaal af.

iggy-azalea-kids-choice-awards-2015

Iggy Azalea. Over deze outfit twijfel ik een beetje. Ik vind de rok niet zo bij haar passen. Niet dat het type rok niet bij haar past, maar er zit gewoon zo veel kronkels in. Voor mij is het ‘m gewoon net niet.

meghan-trainor-kids-choice-awards-20152

Megan Trainor. Naast haar liedjes, ziet Megan Trainor er ook altijd lekker vrolijk uit. Zeg nou zelf: het jurkje met de panterprint combineert toch perfect met de roze hakken. Tot nu is dit mijn absolute favoriet!

zendaya-kids-choice-awards-2015

Zendaya Coleman. Ik schrok even toen ik deze foto zag van Zendaya met een boblijn en een pony. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat het maar een pruik was. Ik vind de outfit best orgineel. Het is een bepaalde stijl die je in mijn ogen niet snel voorbij ziet komen. Het doet me denken aan Egypte. Veel sieraden passen perfect bij deze outfit.

ariel-winter-kids-choice-awards-2015

Ariel Winter. Ik dacht even dat Ariel met blote voeten liep, maar toen ik nog een keer wat beter keek, zag ik dat ze nude gekleurde hakken aan had. Veel bijzonders over deze outfit weet ik niet te zeggen. Toch wel wat. Ik vind het glitterjurkje echt awesome.

ryan-newman-kids-choice-awards-20151

En dan heb ik ten slotte nog Ryan Newman. Ze draagt een jumpsuit van een stofje-waarvan-ik-de-naam-niet-meer-weet. Ik vind het erg leuk bij haar staan en het is best een unieke jumpsuit, aanzien je bijna nooit een jumpsuit van dit soort stof ziet.

Ik heb er wat minder gedaan dan normaal. Komt door wat tijdgebrek. Vinden jullie hopelijk niet zo erg.

Welke outfit is jouw favoriet?

 

 

0 Comments

  1. fabtasticdiyx 4.04.2015

    Oeeh dat haar van zendaya, dat had ik toch niet gedaan als ik haar was ookal is het een pruik, ik vind Ryan er het leukste uitzien! Liefs 💕

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *