New in| June 2015

new-image

Ik heb in de maand mei best veel gekocht en dus had ik me voorgenomen om in de maand Juni zo min mogelijk te kopen en zoals je ziet, kon ik het weer eens niet laten om me niet aan deze afspraak te houden. Ach ja, jezelf veranderen is nou eenmaal niet makkelijk. Maar goed, ik ben wel echt SUPERBLIJ met mijn aankopen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik begin maar gelijk met het leukste: de cactusjes.{btw, volgens mij is cactusjes geen bestaand woord, maar ze zijn gewoon net wat te klein om ze cactussen te noemen.} Ik liep al een tijdje te twijfelen of ik nou wel of niet cactusjes zou nemen, maar toen ik een artikel over cactussen zag op de blog van Danielle, was ik helemaal om. Ik ben zo snel mogelijk de stad ingegaan om er een paar te halen. Ik heb ze gekocht bij de Sissi Boy en ze kostten 3,95 euro per stuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kleding van de H&M is meestal niet echt mijn ding, maar de accessoires daarentegen, vind ik geweldig. Ook deze keer heb ik er weer wat accessoires gekocht. Als eerst deze simpele witte riem met wat gouden details. Ik vind ‘m prachtig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik wilde deze zomer graag een nieuwe zonnebril en ik had al een beetje een idee hoe de zonnebril eruit zou moeten zien, maar ik kon niet echt vinden wat ik zocht online, en toen zag ik deze zonnebril ineens toen ik dus in de H&M en toen wist ik het gewoon: dit is gewoon de zonnebril, die ik zocht. Ik ben dol op de vorm.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook ben ik nog even langs de Bershka geweest en daar zag ik verschillende body mists hangen. Eigenlijk was het oorspronkelijke plan om de body spray van de nieuwe trend editie van Essence te kopen, maar die was me niet fris genoeg voor de zomer, dus toen heb ik die laten liggen. En toen ik in de Bershka liep kwam ik een paar body mists tegen, wat zo ongeveer hetzelfde is als body sprays. Ik twijfelde in de Bershka nog tussen de geuren ‘mango’ en ‘fruity splash’ {je kon ze namelijk niet van tevoren ruiken} Uiteindelijk heb ik gekozen voor de ‘fruity splash’, omdat ik de kleur zo mooi vind. {typisch iets voor mij om op basis van uiterlijk te beoordelen} €6,95

En dat waren mijn aankopen. Niet zoveel, maar dat is ook wel eens goed voor een keertje.

liefs margriet

1 Comment

  1. Marleen 10.06.2015

    Leuke spulletjes! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *