Golden Globes 2015 outfits

2015-14-1--21-23-58

Afgelopen zondag was er weer een awards uitreiking. Deze keer was het de Golden globes. Dit zijn erg belangrijke film- en tv prijzen. En zodra ik hoor dat er weer een awards uitreiking is, dan pak ik snel wat outfits bij om te reviewen. Ik heb besloten om vanaf nu standaard 8 outfits te doen.

4613616181

Ik begin met Lupita Nyong’o. Ik vind de jurk echt supermooi. Het lijkt wel iets magisch te hebben. Ik vind verloop naar onderen, dat het steeds witter word, ook erg mooi. Ik had alleen die bovenkant anders gedaan, want die vind ik niet echt bij de jurk passen. Maar misschien is het wel de bedoeling, dat de bovenkant een beetje afwijkt.

amal-clooney-golden-globes-2015

Ik vind deze jurk Amal Clooney eigenlijk wel leuk. Die sluier vind ik wel grappig. Zoiets kom je niet vaak tegen. Ik vind de witte clutch er nog wel bij kunen, maar die witte handschoenen erbij vind ik maar niks.

jemima-kirke-golden-globes-2015

Deze outfit van Jemima Kirke vind ik echt helemaal niks. Voor mij komt het echt over alsof een wit gewaad zonder vorm aanheeft. Verder ben ik ook al niet zo dol op helemaal wit. Deze jurk is totaal niet mijn smaak.

jennifer-anniston-golden-globes-2015

Ik ben erg tevreden over deze outfit van Jennifer Aniston. Alleen die band om haar middel had ik wel iets dunner willen zijn, maar voor de rest vind ik het een hele leuke jurk.

kate-hudson-golden-globes-2015

Deze outfit van Kate Hudson kun je niet erg duidelijk zien, maar alleen al vanaf de zijkant/achterkant vind ik hem prachtig. Ik vind hem zo mooi uitgesneden aan de zijkant en achterkant. Dat maakt het extra elegant. Dit is dan een voorbeeld van een witte jurk, die ik wel mooi vind.

kate-mara-golden-globes-2015

Kate Mara ging voor een rode jurk op de rode loper. Ik vind het een mooie en elegante jurk. Ik denk dat ik gewoon niet zo van de riemen ben, want ook op deze riem ben ik niet zo dol. Verder valt er niks over te zeggen. Ik ben trouwens dol op rode jurken.

katie-holmes-golden-globes-2015

De outfit van Katie Holmes is erg basic, maar Ik vind dit een mooie basic jurk. De soort jurk is best wel basic, maar ik vind dat de kleur van de jurk er iets aan toevoegt, waardoor de jurk wat chiquer lijkt te worden

robin-wright-golden-globes-2015

Deze outfit van Robin Wright vind ik echt helemaal niks. Ik vind de combinatie van het shirt en deze rok helemaal niets en ik vind de rok zelf verschrikkelijk. Niet echt mijn ding dus.

En dat waren alweer 8 outfits van de Golden Globes. Er waren er natuurlijk nog veel meer, maar als ik ze allemaal zou doen dan zou dit artikel veel te lang worden. Er zaten weer leuke outfits bij en wat mindere outfits. Ik vind de outfits van Kate Hudson en Lupita Nyong’o het leukst. En de outfits Jemima Kirke en Robin Wright vind ik echt helemaal niks.

Welke outfit is jouw favoriet en welke outfit vind je echt niet kunnen?

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *