Flowers on a rainy day

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Skinny Jeans: Tally Weijl | Shirt: Primark | Schoenen: Converse

De afgelopen dagen is het nou niet echt bepaald mooi zomer weer geweest. Of beter gezegd: het heeft bijna niets anders dan geregend. Dit is voor mij trouwens geen reden om de kleurrijke zomerse kleding in de kast te laten liggen. En ik moest en ik zou foto’s maken van deze outfit. Dus toen het ’s avonds even droog, was ben ik snel even naar buiten gegaan om outfitfoto’s te maken, en na ongeveer een stuk of 50 foto’s te hebben gemaakt, was er een mooi resultaat. 🙂 Gelukkig word het vanaf aankomend weekend eindelijk weer mooier weer.

liefs, margriet

5 Comments

 1. Ik heb al een érg lange tijd geen “echte” skinny broek meer gehad. (Ze zijn wel skinny, maar ze flabberen nog een beetje aan mijn benenen.) Tally Weijl moet ik dan maar eens gaan checken, want dan moeten er daar ook broeken zijn die in mijn ogen écht skinny zijn. (: Kleurrijke outfit, je hebt groot gelijk, het is niet omdat het regenachtig is dat je een grijze muis moet worden!

  Liefs,

  Beantwoorden
  • Margriet 29.07.2015

   Ja de broeken van Tally weijl zijn pas echte skinny jeans en ze zitten nog lekker ook, omdat er ook wat stretch in zit, waardoor het strak zit, maar waardoor ze toch comfortabel blijven. Zeker een aanrader!

   Beantwoorden
 2. Emma 30.07.2015

  Hoi! Wat een leuk topje is dat zeg, met die bloemetjes<3 X Emma

  Beantwoorden
 3. Dina 31.07.2015

  Wat een stoere kleur broek zeg!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *