Een wandeling in de winterkou

Het is februari en de afgelopen week is de aanwezigheid van de winterse kou goed te merken geweest. Afgelopen zondag ben ik samen met mijn vader een stukje wezen wandelen over de dijk en het was toen best koud, maar gelukkig had ik de dag daarvoor net een nieuwe wollen jas gekocht. En dan nog een warme sjaal erbij en toen was ik wel warm genoeg gekleed om de winterkou te gaan trotseren.


Jas: Betty Barclay // legging: H&M // schoenen: Vagabond

Vorige week bracht ik een bezoekje aan de plaatselijke kringloop en daar heb ik deze prachtige jas weten te scoren. Ik houd echt van tweedehandswinkels. Het zijn allemaal verschillende unieke items en het is ook nog eens helemaal niet duur. Ik heb me voorgenomen om dit jaar meer langs tweedehandskledingwinkels te gaan. Het is ook beter voor het milieu, aangezien je kleding hergebruikt.

Dan wil ik het ook nog even over de schoenen hebben, waar ik ook helemaal verliefd op ben. Ik ben er nu sinds een paar weken de trotse eigenaar van, maar er zit er nog een best lang verhaal achter hoe ik aan deze schoenen ben gekomen. Het begon er mee dat ik door de Instagrampagina van een blogger zat te scrollen en toen zag ik ineens een foto waarop ze schoenen droeg, die er zo ongeveer als deze schoenen uitzagen en het moment dat ik ze zag wist ik meteen dat ik dat soort schoenen gewoon moest hebben. Maar precies een bepaald soort schoen vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was namelijk best wel veeleisend en als ik dan een leuk paar zag, dan waren ze niet verkrijgbaar in mijn maat (lees: de struggles van het hebben van grote voeten). Maar na urenlang het internet afgestruind te hebben, vond ik eindelijk deze schoenen in mijn maat bij een Spaanse vintage kleding webshop. Ik bestelde ze gelijk en toen ze eenmaal bij mij thuis bezorgd waren en de schoenen pasten, was ik zo ontzettend blij. De vele tijd die ik aan het zoek besteed had was het helemaal waard geweest!

En nog wat mooie foto’s van de natuur mogen natuurlijk niet ontbreken. Een fijne zondag!

Liefs Margriet

1 Comment

  1. Simone 12.02.2017

    Brrrr het is echt te koud, maar deze blog maakt het wat minder erg. Echt hele mooie foto’s zijn het!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *