a fashion challenge

Processed with VSCO with a9 preset

Hey, daar ben ik dan weer na meer dan een maand niet meer geblogd te hebben. Een beetje beschamend, maar ik ben weer terug en daar gaat het om. Ik heb nu vakantie en alle tijd om te bloggen, dus je kan nu wat regelmatiger blogposts gaan verwachten. Deze blogpost gaat over een challenge die ik vorige week ben aangegaan. Het is een challenge waarbij ik mijn moeder vroeg een week lang outfits voor mij uit te zoeken. En iemand anders je kleding laten uitzoeken is een aardige uitdaging, want het is maar de vraag wat voor outfits diegene gaat samenstellen.

Processed with VSCO with a9 preset
Shirt: Tally Weijl // Skinny jeans: Tally Weijl // Schoenen: Vans

Deze eerste outfit droeg ik maandag en dinsdag. Mijn moeder noemde de outfit ‘casual’ en perfect voor de maandag en ik geef haar helemaal gelijk. Ik vind het een hele mooie outfit. En ik had dat shirt al een tijdje niet meer aangehad en ik ben van plan hem weer wat vaker te gaan dragen, want ik vind het nog best een leuk shirt.

Processed with VSCO with a9 preset
Shirt: H&M // Skinny jeans: H&M // Schoenen: Converse

Dit is wat ik woensdag en donderdag droeg. Het is een outfit die ik zelf ook wel vaker draag. Het is de combinatie van een shirtje met zwanen erop en zwarte high waist skinny jeans met mijn witte lage all stars eronder. Het is aan de ene kant best netjes en andere kan is het ook wel stoer. En dat vind ik zo leuk aan deze outfit. Dat het zowel het een als het ander is.

Processed with VSCO with a9 preset
Shirt: Tally Weijl // Jasje: Tally Weijl // Skinny jeans: Tally Weijl // Schoenen: Vans

Dit droeg ik vrijdag en zaterdag. Hier draag ik dezelfde broek, als die ik maandag en dinsdag droeg. Het begint trouwens een beetje een vervelende broek te worden. Het was namelijk eerst een gewone strakke skinny jeans, maar nu is hij de laatste tijd erg los gaan zitten rondom om mijn knieën en dat vind ik wel erg jammer. Daardoor vind ik de broek echt stukken minder mooi worden namelijk. Verder nog even over de outfit. Ik vind het een leuke outfit. Het shirtje met de olifantjes vind ik leuk, maar  ik ben vooral dol op het bruine suède jasje, dat ik eind vorig jaar heb gekocht. Ik heb het nog niet veel aangehad, maar ik vind het wel een ontzettend mooi jasje. VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
Jurkje: H&M // Schoenen: H&M

En dan alweer de laatste outfit die ik zondag droeg. Hier heeft mijn moeder een jurkje voor me uitgekozen. Het is een jurkje dat ik nog maar ongeveer 2 maanden heb en ik vind het zo’n leuk jurkje. Het  heeft trouwens zakken, wat ik echt superhandig vind. Ik heb trouwens nog een aparte foto gemaakt van mijn schoenen, want die waren niet zo goed zichtbaar op de outfitfoto. Het zijn korte donkerbruine laarsjes met een hak. Oh ja, en sorry als het er op deze foto een beetje uitziet alsof ik bijna geen rechterarm meer heb, maar ik vond het verder wel een hele leuke foto. 🙂

En dat waren alle outfits alweer. De challenge is me nog heel erg meegevallen. Ik vind dat mijn moeder nog best wel leuke outfits heeft uitgezocht.

Zouden jullie deze uitdaging ook een week durven aangaan of niet?

5 Comments

 1. Simone 28.04.2016

  Suuuuper leuke post!!!!
  Je moeder heeft gelukkig hele leuke keuzes gemaakt!

  Beantwoorden
 2. Emma 29.04.2016

  Je moeder heeft inderdaad leuke outfits uitgezocht! Vooral het jurkje vind ik heel pretty<3

  Beantwoorden
 3. Klaske 29.04.2016

  WAT EEN LEUK IDEE ZEG, JE MOEDER JE KLEDING UIT LATEN KIEZEN. iK VIND DAT JURKJE ECHT HEEL MOOI! lIEFS

  Beantwoorden
  • Klaske 29.04.2016

   Oops, ik zie nu dat de capslock aanstond, foutje, hihi 🙂

   Beantwoorden
   • Margriet 29.04.2016

    haha, maakt niet uit hoor 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *