Diy: Organizing your ear studs

SAM_2301_thumb.jpg

Toen ik nog maar net was begonnen met bloggen heb ik een artikel over een oorbellenrekje DIY geplaatst. Toen ik vanaf december steeds meer knopjes ging dragen, was zo’n oorbellenrekje (waar alleen oorbellen aan kunnen hangen) niet zo praktisch daarvoor. Toen kwam ik op een briljant idee, waardoor ik mijn knopjes toch netjes en overzichtelijk bij elkaar kon hangen.

SAM_2298_thumb.jpg  SAM_2295_thumb.jpg

Wat heb je nodig?

 • Pritt posterbuddies of iets in de richting van kneedgum
 • make-up sponsjes
 • de oorknopjes

New-Imagej_thumb.jpg

Wat moet je doen?

Stap 1 Pak de make-up sponsjes en de oorknopjes erbij. Je prikt de setjes oorknopjes gewoon op de make-up sponsjes en als er één vol is dan pak je er een nieuw sponsje bij.

Stap 2 Als al je oorknopjes erop zitten, dan kun je het pritt spul/kneedgum erbij pakken. Je plakt op de achterkant van de make-up sponsjes ongeveer 3 tot 4 stukjes van het spul. Dit doe je dus bij alle make-up sponsjes.

Stap 3 En dan zijn ze klaar om opgehangen te worden. Zoek een leuke plekje aan op je kast uit en dan kun je beginnen met ze op te plakken.

Het eindresultaat is erg mooi geworden, vind ik. Het is eigenlijk een hele simpele DIY, maar je moet maar net op het idee komen. Ik ben er erg blij mee en als je dus nog oude make-up sponsjes hebt liggen, dan weet je wat je te wachten staat. 😉

2 Comments

 1. evita 31.01.2015

  Leuk gedaan margriet! Echt goed bedacht

  Beantwoorden
 2. Michelle 31.01.2015

  Oehh, wat een gaaf idee! Daar was ik zelf echt noog opgekomen, hahha

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *