Diy; Oorbellenrekje

Hoi allemaal!

Misschien heb je het zelf ook wel, dan liggen al je kettingen, armanden en oorbellen door elkaar heen. Je oorbellen komen helemaal vast te zitten tussen al je kettingen en armbanden, en dan breken je oorbellen ook nog af. Maar gelukkig is er een simpele DIY daar de oplossing voor! Ik ga laten zien hoe je een eenvoudig, maar een ook leuk oorbellenrekje maakt. Lees snel verder!

Benodigdheden:

– Een fotolijstje
– Ijzerdraad
– Een boor
– Een schaar

Stap 1 Zorg dat je al het karton en plastic/glas eruit haalt, zodat je alleen de lijst zelf nog overhoud.

Stap 2 Boor nu een paar gaatjes (ongeveer 3) waar ongeveer dezelfde ruimte tussenzit.

Stap 3 Nu knip je het ijzerdraad, zodat het kort genoeg is. Er zijn verschillende manieren hoe je dit met het ijzerdraad kan doen; je kunt ze los laten hangen naar beneden of ze bijvoorbeeld aan elkaar vastknopen. Je moet dan gewoon kijken wat je zelf het prettigst vind.

Stap 4 Dit hoeft niet perse, maar als je het handig vind kun je een houten plaatje aan de achterkant vastmaken, zodat het stevig kan blijven staan. Natuurlijk kun je je lijstje ook gewoon ergens tegen aan zetten om het te laten staan.

Afbeelding

Dit was de DIY alweer. Nu hoef je alleen nog maar je oorbellen eraan te hangen en dan heb je je eigen oorbellenrekje! Zo simpel is het en staat ook nog superleuk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *