DIY | Like a moodboard

SAM_0273

Ik zit de laatste tijd weer helemaal vol met diy inspiratie. Dus ja verwacht maar lekker veel diy’s de komende tijd. Vandaag in ieder geval een diy dat wat van een moodboard wegheeft. Een moodboard is namelijk volgens mij iets meer gericht op één catergorie/onderwerp, maar dit is allemaal net iets anders. Het is allemaal best wel simpel, dus lees snel verder.

Wat heb je nodig?

 • tijdschriften
 • een doek (wat normaal word gebruikt om op te schilderen)
 • een schaar
 • lijm
 • vloeibare lijm, want met een simpele plakstift blijft het niet goed plakken

Stap 1 Begin met plaatjes te knippen uit tijdschriften. Knip allerlei plaatjes en teksten uit die jij zelf leuk/inspirerend vindt. Knip er zoveel uit als je wilt en neem hier gerust de tijd voor.

Stap 2 Pak nu alle plaatjes & teksten die je hebt uitgeknipt en het doek erbij. Maak alvast zonder alles op te plakken een indeling van waarvan alles moet komen.

Stap 3 Als je daarmee klaar bent begin je met het vastlijmen van alle plaatjes en teksten. En laat alles daarna goed drogen.

Stap 4 Je kunt het tenslotte nog ophangen of neerzetten, maar je moet zelf maar hoe je dat doet.

En dat was deze do it yourself voor vandaag alweer. Ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden en ik ben benieuwd of jullie ook al zoiets hadden of wel zou willen maken. Laat het me weten.

liefs, margriet

2 Comments

 1. maritwestera 14.08.2014

  je hebt een heel leuke blog!
  je hebt alleen een beetje veel tekst en dat kan soms wat verwarring brengen dus misschien is het leuk om wat meet foto’s toe te voegen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *