Monday inspiration

monday inspiration

‘Binnenkort ga ik echt meer collages maken. Ik vind dat erg leuk om te doen namelijk.’ Dat is iets wat ik maanden geleden zei. Er is alleen niet zoveel van terechtgekomen hè?! Nu volg ik sinds kort een blog die iedere maandag artikelen post die ‘monday inspiration’ heten. Dit hield een collage van wat foto’s in met wat tekst erbij, waar ze gewoon kort even wat vertelde. Dit leek mij ook erg leuk om te doen. (Ik wil wel proberen om er een beetje mijn eigen draai aan te geven.)

In andere artikelen op mijn blog heb ik namelijk vaak niet echt het gevoel, dat ik daarin ineens random over mijn leven kan gaan praten. En in deze zogenaamde ‘monday inspiration’ artikelen, die ongeveer één keer in de twee weken online zullen komen, zal ik dan naast een collage ook nog even kort praten over hoe het met mij gaat/wat ik op de planning heb staan. Ik weet nog niet precies hoe het zal gaan, maar ik zie het wel.

Voor nu wil ik even zeggen dat ik nog maar een weekje naar school toe moet (toetsweek) en dat ik dan eindelijk zomervakantie heb. En daar word ik helemaal blij van. Verder heb ik naar het weer gekeken en heb gezien dat het komende week extreem mooi weer word. We zullen zien.

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *