Hello, it’s me

another inspiration1

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een collage blog post online heb gezet. Toen heette het ook nog ‘monday inspiration’, maar daar wil ik nu een paar kleine dingen aan veranderen en weer vaker collages gaan posten.

Ten eerste ga ik de naam van dit soort blog posts wijzigen. Ik moet alleen nog even goed nadenken over een naam, want ik heb echt geen idee. Aan de ene kant moet het iets te maken hebben met de foto’s, maar aan de andere kant moet het ook weer te maken hebben met het feit dat het ook persoonlijk is, aangezien ik in dit soort berichten ook een beetje random vertel over dingen die ik meegemaakt heb of dingen die eraan gaan komen. Ik hoop dat ik snel op het idee voor een leuke naam kan komen.

En daarnaast wil ik dit soort collage blog posts weer vaker online gaan zetten, want ik vind het altijd leuk om collages te maken, zoals ik al wel vaker gezegd heb. En hoe vaak is vaker dan, vraag je je misschien af. Nou, zelf weet ik het ook nog niet precies, maar ik wil proberen om het minstens één keer in de 1,5 maand te doen. Maar ik kan niks garanderen.

Oké, dan is het nu tijd om wat over mijn ‘toch al zo avontuurlijke’ leventje te vertellen. Ik heb alleen niet heel veel om over te vertellen. Haha, oeps.  In ieder geval, vrijdagavond ga ik met mijn moeder en zusje naar de open avond van mijn school en zaterdag ga ik naar de open dag van de CHE in Ede. Dus ik heb zowaar eens een weekend, waarin ik mijn kamer verlaat voor een andere reden dan werken. Ook ben ik van plan deze week nog een sollicatiebrief te schrijven. Ik ben namelijk op zoek naar ander werk. Ik ben het folders lopen wel een beetje zat na 2 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *