Winter essentials

2015-12-1--22-15-21j

Het is januari en we zitten midden in de winter. En het leek me wel leuk om mijn winter essentials te laten zien. Het zijn er een stuk of tien en ik ben er supertrots op. Dit zijn de dingen die ik nodig heb om deze winter door te komen.

Als eerst dit bruine vest van de Vero Moda, die ik laatst bij de kringloop kocht. Hij zit lekker warm en hij lijkt nog net nieuw.

SAM_2265 SAM_2264

Zeg nou zelf, zijn deze handschoenen niet superschattig. Ik kocht ze een paar weken terug bij de Tally Weijl. Je kan ze gebruiken als hanschoen en als wanten door kapjes over je vingers heen te doen. Ze hebben de afdruk van een katje. Echt superschattig! Dit vind ik trouwens de perfecte oplossing om geen ijskoude vingers die pijn doen te krijgen

SAM_2309

Als er één ding heerlijk is voor in de winter, is het wel een lekker warm fleecedekentje. Ik ga dan in het weekend op mijn bed zitten met een film aan op mijn laptop en het fleecedekentje lekker warm over me heen. I love it!

SAM_2310

Ik draag niet vaak oogschaduw, maar als ik dan in de winter een normale ooglook wil, is deze palette van de Hema echt perfect voor een simpele nude look.

SAM_2313

In september kwam Essence met een trend editie waarbij ook dit leuke nagellakje zat. Deze kan van kleur, maar dat merk je niet echt. Ik vind de kleur van dit nagellakje echter wel heel mooi. Het is de perfecte kleur voor de herfst en winter.

SAM_2317

Mijn cozy socks van de Primark mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ik had ze liever in een wat rustigere kleur gehad, maar roze is ook wel grappig voor een keer. Ik heb een paar met stippen en een paar met strepen.

SAM_2322

In de winter loop je nou eenmaal sneller rond met een zwarte tas, dan in de zomer. En ik ben dol op zwarte tassen, dus daar word ik dan altijd helemaal blij van. Ik heb om precies te zijn 5 verschillende zwarte tassen.

SAM_2323

Een maskertje in de winter vind ik heerlijk. Ik kom er alleen niet altijd aan toe en vaak vergeet ik het ook. Ik heb allerlei verschillende soorten op dit moment, die ik de komende tijd allemaal lekker ga uittesten.

SAM_2324

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van deze Marco Tozzi laarsjes. Ze zijn helemaal zwart met een bepaal soort ruitjespatroon en een goud riempje aan de zijkant.

SAM_2327

Ik ben dol op deze beanie van de Tally Weijl. Hij zit lekker warm en hij staat ook nog eens superleuk. Vooral die kleine studs erop vind ik echt geweldig.

SAM_2349

En dan ten slotte nog deze pantoffels van de Hunkemöller heb ik al jaren en ze beginnen nu dan ook wel aardig te slijten, maar ik blijf ze dragen omdat ze gewoon zo lekker warm zitten.  Ik vind ze ook gewoon supermooi.

En dat waren al mijn winter essentials. Ik ben er allemaal erg blij mee. Welke is jouw favoriet?

liefs, margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *