Review | Hema today i feel dreamy parfum

IMG_0047

Ik heb vandaag een review voor jullie van de today i feel… dreamy parfum, een parfum uit de parfumlijn: today i feel… van de Hema. De parfumlijn bestaat uit today i feel… marvelous, energitic, passionate, strong & dreamy. Ook heeft de Hema een bijpassende bodylotion gemaakt voor iedere geur, maar die heb ik niet meegenomen. Eigenlijk is deze parfumlijn er al sinds oktober 2013, maar dat maakt denk ik niet zo heel veel uit. Ik heb een review voor jullie van de dreamy parfum versie. Dus lees snel verder!

Ik liep vorige week zaterdag even door de Hema en ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe parfum en toen ik zag ik ineens deze superleuke parfurmlijn staan en ik wist meteen dat ik daar een parfum van wilde hebben. Ik heb ze allemaal even getest 😉 en heb uiteindelijk dus gekozen voor de today i feel… dreamy.

De parfum zit in een mooi doorzichtig, rechhoekig flesje en is goed afgesloten met een dop die goed vastklikt. In het flesje zit 25 ml. Ik heb geen verstand van al die geurnoten, dus ik omschrijf maar gewoon waarnaar ik het vind ruiken. De parfum ruikt lekker zoet en beetje naar rozen. Dit Hema zegt over de today i feel dreamy parfum: ‘Een droom van rozen en viooltjes met een teder vleugje vanille en blank hout.’

20140309_174427

IMG_0043

IMG_0050

de today i feel… parfums zijn verkrijgbaar bij de Hema in een 50 ml. flesje voor €15,-

Liefs, Margriet

1 Comment

  1. Svenja 1.04.2014

    Ik heb deze ook eens geroken in de winkel, vond het best een lekkere geur <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *