Review: Action beautysetje

2014-07-12--16-56-31

Een paar weken geleden kocht ik dit leuke setje bij de Action. Ik vond het er lekker fris uitzien en het setje kostte maar een paar euro. Ik ga proberen een goede review te schrijven over dit setje en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wil me trouwens nog wel even verontschuldigen voor de foto’s, want mijn camera werkte niet echt mee en dus wilden de foto’s niet echt scherp worden. Maar laat ik maar snel beginnen met de review!

SAM_1982 SAM_1983

Het setje bestaat uit een parfum en een bodylotion. Op de achterkant van de doos staat duidelijk vermeld welke ingrediënten er in de producten zitten en er staat ook duidelijk bij hoe je het product moet gebruiken. Zowel de parfum, als de bodylotion heeft een inhoud van 100 ml.

SAM_1985

Als eerst de parfum, die in een klein breed flesje zit. Zoals ik al eerder zij, vind ik het groen er lekker fris uitzien. De geur heeft een klein beetje iets weg van haarlak. Wat ik best wel lekker en fris vind ruiken. Het is trouwens een eau de parfum, die blijft langer zitten dan een eau de toilette. (Misschien wel even interessant om te weten.) Ik ben wel blij met een best goede parfum voor maar een paar euro.

SAM_1990  SAM_1989

En dan het andere deel van het setje, de bodylotion. De geur van de bodylotion is wat frisser dan die van de parfum. Hij is natuurlijk gewoon wit. Als je de bodylotion eenmaal op je huid hebt aangebracht, ruik je een beetje een appelgeur. Ik ben er helemaal weg van!

En dat was mijn review alweer. Ik vind het best een goed setje voor maar een paar euro. Hij is te koop bij de Action voor maar €3,49. Het is ook een erg leuk setje om bijvoorbeeld cadeau te geven met kerst. Verder moet ik nog twee weken naar school en dan heb ik eindelijk kerstvakantie. En dat is echt mijn favoriete vakantie van het jaar. Dat is vooral vanwege alle gezelligheid en het lekkere eten 😉

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *