Primark strawberry lipbalm

New Image

Een weekje geleden ben ik dus naar de Primark geweest en toen heb ik ook deze lip balm gekocht. In de smaak, strawberry. Ik heb ‘m gelijk gereviewd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De lippenbalsem viel me gelijk op in de Primark toen ik bij de make-up producten aan het kijken was. Ik had al een tijdje in m’n hoofd om een eos lippenbalsem of iets gelijksoortigs van een ander merk te kopen. En daarom nam ik deze dus mee.

De buitenkant is roze, een kleur die mij altijd erg trekt. Het is een mooie vrolijke en rustige kleur. De smaak waarin ik de lippenbalsem kocht is strawberry. Ik vind de vorm erg eigen gemaakt, aangezien deze  lippenbalsem erg hoekig is en een eos lippenbalsem rond is. Dus dat vind ik wel origineel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan nu mijn mening: ik vind het een hele fijne lippenbalsem. Hij brengt erg fijn aan en zorgt ervoor dat je lippen niet de hele dag zo droog zijn. Verder maakt het net zoals de meeste lippenbalsems je lippen iets donkerder, wat perfect is voor als je een dagje geen zin in hebt in een lipgloss of lipstick. Dan nog even wat over de smaak. De aardbeiensmaak is nou niet heel erg duidelijk te proeven. De smaak had wel iets sterker gemogen. Niet te sterk, maar gewoon net een beetje meer. Voor de rest is het echt een erg fijn product. Een aanrader dus!

De strawberry lip balm is verkrijgbaar bij de Primark voor maar €2,50

liefs margriet

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *