Nail art: Pink & Blue

20140326_184943

Ik betrapte mezelf er laatst op dat ik mijn nagels al een maand lang niet had gelakt. En het is ook alweer een poosje geleden dat ik een nail-art heb gedaan en dus heb weer even wat leuks bedacht. Ik had wel even zin iets simpels en het idee was om voor pastel gekleurde nagellak te gaan, maar uiteindelijk werden de kleuren toch iets harder.

20140326_185246

 

Wat ik voor deze nail art look heb gebruikt is: 

– plakband                                                                                         

Essence quick dry topcoat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        – – Essence colour & go, 146 that’s what i mint!                                                                                                                                                                                                                                                               – Essence colour & go, 106 free hugs

20140325_185715

Ik begin altijd eerst met het aanbrengen van een laagje topcoat, maar deze stap kun je ook overslaan. Daarna begin je met het aanbrengen van 2 laagjes van de roze nagellak (nummer 106). Laat dit eerst goed drogen en doe dan daarna een laagje topcoat over je nagels heen. Wacht ten minste 20 minuten voor de volgende stap.               

 20140326_184812_thumb.jpg      20140326_185129_thumb.jpg                                                       

Als dat weer droog is bedek je iedere nagel voor de helft met een plakbandje. Zo kun je dan de ene helft netjes blauw lakken (nummer 146). Meteen daarna haal je het plakbandje er weer af. Nu laat je je nagels weer even drogen en doe je er daarna weer een laagje topcoat overheen. Ik hoop dat je het resultaat een beetje mooi vind geworden. Mijn nagels doen me nu een beetje denken aan die echte Italiaanse ijsjes, waarvan de bolletjes lekkere harde kleuren hebben. Veel succes met de nail art!

Liefs, Margriet

2 Comments

  1. Svenja 1.04.2014

    Wat heb je dat super leuk gemaakt! Toevallig zijn mintgroen en zachtroze ook nog eens mijn twee lievelingskleuren!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *