Mijn favoriete reinigingsproducten

SAM_0489

Oeps! Ik kwam er een paar dagen geleden achter dat ik laatst ook al een favorieten post had gedaan. En van mijn favoriete reinigingsproducten had ik al foto’s gemaakt. Dus ja dan maar 2 posts over mijn favorieten achter elkaar. Alleen ging de vorige over mijn favorieten van mei en deze gaat over mijn favoriete reinigingsproducten.

SAM_0490       SAM_0493

Als eerst deze oog-/lip make-up remover van Chanel. Zoals je ziet is deze blauw, wat wel een frisse aqualook geeft. Hij is ook vloeibaar en dat vind ik eigenlijk wel fijner dan de oog/lip make-up remover die ik hiervoor had, die was namelijk een beetje de structuur van een bodylotion en die was wit. Je kan er lang mee doen en Chanel is ook echt gewoon goede kwaliteit. Ik weet niet hoe oud hij is en of hij dus nog verkrijgbaar is, want ik kreeg deze vorig van mijn moeder gehad, want zei had die nog liggen en ze gebruikt ‘m dus niet.

SAM_0496   SAM_0497

De reinigende tonic die ik op dit moment gebruik is die van Nivea met aqua effect. Deze tonic is geschikt voor iedere huid. Een tonic gebruik je trouwens om je huid te reinigen en om dingen als puistjes te voorkomen. Mijn vorige tonic van Nivea was niet zo waterig en dus moest ik er eerst wel eventjes aan wennen, maar ik merk wel dat een waterige tonic eigenlijk veel fijner is en dat je er veel langer mee kunt doen.

SAM_0498   SAM_0499

Oké, het klinkt een beetje raar, maar ik heb oogreinigingspads van de Albert Heijn. Ik had zelf echt nooit gedacht dat ze zoiets als dit van eigen merk hadden in een supermarkt. Het zijn eigenlijk gewoon pads waar al een soort oog make-up remover in verwekt zit, maar dat wist je waarschijnlijk al. Er zitten 100 stuks in en zoals je ziet zijn die van mij al bijna op. Ook deze zijn geschikt voor alle huidtypes.

SAM_0500   SAM_0501

Je kan om je huid extra goed te reinigen een reinigingsmelk gebruiken voor de tonic. Het verwijdert tegelijk ook alle make-up van je gezicht. Er zitten ook nog eens vitamine A, B en C in. Dus ja het is een aanrader, maar het is  niet echt noodzakelijk in tegenstelling tot tonic, maar dat is dan mijn mening.

SAM_0502       SAM_0503

Dit is een best wel handig reinigingsproduct van Essence. Het is een reiniging, peeling en masker in één. De kleur is een beetje huidskleurig. Je moet het er na ongeveer 3 minuten afhalen en ongeveer 2 tot 3 keer per week gebruiken. Ik gebruik ‘m nog maar net, dus over het resultaat kan ik niet veel zeggen.

SAM_0505   SAM_0507

En dan ten slotte nog deze body lotion van Pantera, die ik afgelopen zomer op de rommelmarkt heb gekocht. Deze brengt niet alleen heel fijn aan, maar is ook nog eens heel erg verkoelend. Superfijn voor in de zomer dus!

Dat waren mijn favoriete reinigingsproducten alweer. Het is trouwens al bijna zomervakantie. En dan ga ik lekker naar zuid-Frankrijk. Heb er zin in Glimlach

 

liefs-margriet.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *