Mijn eerste Essie nagellakje

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste nagellakje van het merk Essie gekocht. Ik heb namelijk een tijdje geleden al met mezelf afgesproken, dat ik mijn eerste Essie nagellakje, die ik zou kopen, zou reviewen. En zo ontstond deze review.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is een heel lichtpaars kleurtje en de naam is: go ginza. Ik vind het altijd wel leuk om de betekenis van de naam van het lakje op te zoeken.

Ginza is een district in Chuo in de Japanse hoofdstad Tokio. En die bestaat bekend als één van de meest luxe districten van de wereld.

Dus ja, dat weten we dan ook weer. Laat ik maar snel beginnen met mijn review om het allemaal even wat interessanter te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo ziet het er dus uit als ik 2 laagjes van de nagellak op mijn nagels heb aangebracht. Ik denk dat er zelfs nog wel een 3de laagje op had gemogen om de kleur nog wat te versterken. Het is een erg licht kleurtje zoals je ziet. Het schommelt een beetje tussen lichtpaars en lichtroze. Ik vin d het wel wat hebben. Het kwastje vind ik echt heel prettig werken. Echt precies groot en breed genoeg. Wat ik wel jammer vind is dat, de nagellak (die me toch wel 10 euro heeft gekost) naar mijn ervaring tot nu toe niet langer blijft zitten dan bijvoorbeeld een budget nagellakje van Essence of de Hema.

Essie – go ginza is verkrijgbaar bij de Etos en DA voor 9,99

liefs margriet

2 Comments

  1. Ismay 22.04.2015

    Heerlijk zomers kleurtje! Love it 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *