Max Nails – Crackle Nails

   Afbeelding

  Vandaag ga ik de Crackle Nails van MAX Nails uittesten. Ik heb dit setje gekregen voor mijn verjaardag.Verder heb ik eigenlijk nog nooit MAX producten gebruikt en met crackle nails, daar heb ik ook nog geen ervaring mee. Dus ik ben benieuwd naar het resultaat!

Afbeelding

Vandaag dus een kleine review over het MAX crackle nails setje. Er zitten 3 lakjes bij: de base coat: silver DNC 36, de crackle coat: purple cracked en de transparante topcoat. Ik begin met het aanbrengen van de zilveren base coat. Deze moet je wel 2 keer aanbrengen voordat de nagellak goed dekt. Maar het geeft wel een mooi glitter effect.

En na 3 minuten zijn mijn nagels alweer droog. Daarna deed ik er snel even een laagje topcoat over, zodat ik zeker weet dat het wat langer blijft zitten. En dan is het moment eindelijk aangebroken, ik ga nu de crackle coat eroverheen lakken! De crackle coat geeft een donker paars glitter effect. Langzamer begint de crackle coat open te barsten. Het duurt hierbij ook ongeveer 3 minuten voordat de nagellak helemaal is gebroken. En het resultaat is prachtig!
Afbeelding
En dat was het alweer! Ik vind dat de crackle nails superleuk zijn geworden en ik raad het jullie echt aan om het zelf een keer te proberen.
Wat vind jij van de Max Nails Crackle Nails? Hebben je ze al een keer gebruikt?
Max Nails Crackle Nails €1,40 Action
xoxo Margriet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *