Catrice all round mascara

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Producten reviewen doe ik niet vaak, maar ik vind het wel leuk om zo nu en dan eens te doen. Deze keer heb ik een review van de Catrice all round mascara. Een mascara die ik iedere met veel plezier gebruik. Benieuwd waarom?

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

De huls van de mascara is helemaal mijn smaak: hij is in het midden breed en dan naar boven en onder toe wordt hij steeds smaller. En verder vind ik een donkerpaarse verpakking erg mooi voor een mascara. Zelfs met de applicator ben ik erg tevreden. Deze is echt precies dik genoeg. Wel komt er altijd een klein klontje aan de bovenkant van de applicator te zitten en daar heb ik dan last van tijdens het aanbrengen van de mascara. Dat klontje moet ik dus vaak weer verwijderen.

2015-17-3--21-15-00

Het verschil zie je misschien op de foto niet zo erg, maar het verschil is echt groot. De mascara geeft aan erg zwart te zijn met extra volume, lengte en krul en dat klopt ook aardig. Hoewel ik dan niet zo tevreden over de ‘extra krul’. Verder kan de mascara ook nog wel eens voor de nodige klontjes zorgen, maar daar heb ik niet zoveel moeite mee.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben erg tevreden met deze mascara en ik raad ‘m jullie zeker weten aan.

liefs, margriet

2 Comments

  1. Eva 28.03.2015

    Mooi resultaat! Hoeveel kostte deze mascara?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *