Budget tip: Kruidvat peel off masker

P10205194

Het is al een poosje geleden dat ik een masker heb gebruikt, maar ondertussen heb ik er wel aardig wat gekocht en gekregen. Dus dat word de komende tijd iedere week een masker dragen. Vandaag heb ik in ieder geval een review van een leuk budget prodcut voor jullie: een peel off masker van de Kruidvat.

Toen ik laast in de kruidvat liep, heb ik dit peel off masker van de Kruidvat gekocht. Het masker is deel van een setje van 2 peel off maskers. Het is geschikt voor alle huidtypes. Ik vond het wel grappig om het te gebruiken, want tot nu toe heb ik alleen nog maar gewonen maskers gebruikt. Als ik het zakje heb opengeknipt en de masker vloeistof in een schaaltje heb gedaan oogt en voelt het masker spul als een transparante gel.

P1020521

De ingrediënten zijn: aqua, alcohol denat, polyvinyl alcohol, aloe barbadensis leaf juice, glycerin, polyglyceryl-10 laurate, butylene glycol, parfum, chamomilla recutita flower extract, bisabolol, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.                                                   
Hoe je het moet gebruiken: 1. Gezicht reinigen – 2. Breng een dikke laag van het masker aan op je gezicht – 3. Laat het masker 10-15 minuten inwerken – 4. Trek het masker eraf door vanaf de randen naar het midden te werken – 5. Verwijder restjes, die eventueel nog over zijn, met warm water.

P1020520

Ik kon het masker er aardig makkelijk vanaf trekken en ik ben erg blij met het resultaat, mijn huid voelt weer mooi glad en schoon aan. Dat had ik niet verwacht van een simpel kruidvat peel off maskertje.

Te koop bij Kruidvat voor 0,95 € voor 2 kleine zakjes.

Liefs, Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *