Ari by Ariana Grande

Toen ik afgelopen zomer las dat Ariana Grande met een eigen parfum zou komen, was ik vastberaden dat ik de parfum zou kopen. Dat lijkt misschien een beetje raar, want hoe kun je nou al zeker weten dat je een parfum wil hebben, als je nog niet eens weet hoe de parfum ruikt? Nou mijn antwoord daarop is dat ik al wel bijna zeker wist dat het een zoete parfum zou gaan worden, want dat is gewoon typisch iets voor Ariana, en ik houd van zoete parfums. Ook verwachtte ik wel dat zij wel een goede parfum zou maken. En toen begin september de parfum al verkocht werd in Amerika, zag ik al dat er heel veel positieve reacties op waren. Dus zelf kon ik ook niet wachten totdat ik zelf ook de parfum in mijn bezit had.

6

Het was een dinsdagmiddag en ik had herfstvakantie. Die dag werd Ari, de parfum die ik echt al heel lang wil hebben, eindelijk bij mij thuis bezorgd. Aangezien ik alleen thuis zou zijn die dag, zorgde ik dat ik vanaf 13:00 beneden op de bank zat. Vanaf die tijd kon het pakketje namelijk worden bezorgd. Na een paar uur was het eindelijk zover: de postbezorger liep met het pakketje richting mijn voordeur. Nadat ik het pakketje in ontvangst had genomen en de postbezorger weer weg was, moest ik wel even gillen van blijdschap. Ik scheurde het pakketje zo snel mogelijk open, ik haalde de parfum uit het prachtige paarse doosje, ik sprayde wat van de parfum op mijn huid en het rook echt geweldig!

4 3

De parfum zit in een mooi paars doosje met zelfs twee foto’s en de handtekening van Ariana Grande. 🙂 Die heeft in ieder geval een mooi plekje op mijn kamer gekregen. Ook de flacon vind ik er prachtig uitzien. Het is echt één van de mooiste flacons, die ik ooit gezien heb. Het grote witte bolletje eraan, maakt de flacon helemaal af. Als een soort finishing touch. Je kan het bolletje er trouwens ook gewoon vanaf halen.

2

Topnoten: knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos
Hartnoten: zachte musket, rozenknoppen en vanille orchidee
Basisnoten: Marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten

Zoals ik eerder al zei, vind ik de parfum echt een lekkere geur hebben. Het is zoet, maar niet te. Maar je moet wel een beetje van zoet houden, als je de parfum van plan bent te gaan kopen. Ik ben erg blij met deze parfum en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. De parfum is trouwens ook helemaal niet zo duur. Het is echt een goede parfum en geloof me dat zeg ik echt niet alleen omdat ik fan van Ariana Grande ben.

Ari by Ariana Grande is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Douglas:
30 ml: 30,-
50 ml: 40,-
100 ml: 50

Liefs, Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *